Pošlji povpraševanje

Petrol d.d. - predstavitev podjetja

Petrol

Petrol se primarno ukvarja s trgovanjem naftnih derivatov, plina, elektrike ter ostalih energentov. Smo največja energetska družba v Sloveniji, hkrati pa tudi največji slovenski uvoznik. Čeprav večinoma poslujemo na slovenskem trgu, smo vse bolj prisotni in prepoznavni tudi v tujini. Naše glavne konkurenčne prednosti so močna in razvejana maloprodajna mreža ter trden tržni in finančni položaj.

OBIŠČITE NAŠO SPLETNO STRAN

Petrol - vse za sodobno in učinkovito ogrevanje, med drugim tudi:

BiomasaBiomasa

V družbi Petrol se zavedamo, da se s tehnološkim razvojem modernizirajo tudi sistemi ogrevanja. Vse bolj priljubljen obnovljiv vir energije je lesna biomasa, ki predstavlja učinkovit in okolju prijazen energent. Med biomaso uvrščamo polena, pelete, sekance in celoten odpadni lesni material. Pri nas so vam na voljo tudi različni kotli na trda goriva, tako boste v bogati ponudbi lahko našli tako peč na drva kot peč na pelete. Zagotavljamo vam visoko kakovost, konkurenčne cene, večletno garancijo in ugodne načine plačila.

Solarni sistemi in toplotne črpalke

Ker se pri Petrolu vse bolj zavedamo pomembnosti sončne energije, boste v našem prodajnem programu našli tudi vrhunske solarne sisteme in toplotne črpalke. Na voljo so vam termosolarni sistemi za pripravo tople sanitarne vode, sistemi za pripravo tople sanitarne vode in dogrevanje objekta ter termosolarni sistemi za samostojno in varčno ogrevanje objekta.

Kamini

Za ogrevanje prostorov so vam pri družbi Petrol na voljo toplovodni in toplozračni kamini priznanih proizvajalcev. Kot pove že ime samo, toplovodni kamini izkoriščajo ogrevalno moč vode, medtem ko toplozračni kamini z vgrajenim ventilatorskim sistemom poskrbijo za naravno ali prisilno kroženje toplega zraka po prostorih.

Električna vozila - kolesa in skuterji

Vozila na električni pogon oziroma krajše e-vozila so energetsko izredno učinkovita, poleg tega ne onesnažujejo okolja, saj ne proizvajajo škodljivih emisij. V družbi Petrol vam nudimo tehnično in tehnološko izpopolnjena električna vozila ViaVerde, ki so prepričala že marsikaterega uporabnika. Po ugodnih cenah so vam na voljo električna kolesa in skuterji, s katerimi bo vožnja varna, udobna in zabavna.

Električno koloElektrični skuter

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje