Elektronsko poslovanje s pomočjo spletnih aplikacij podjetja eCreator

Ecreator paket ponuja enostavno uporabo elektronskega poslovanja za učinkovito vodenje podjetja. Paket zajema on line aplikacije za vodenje računovodstva in vključuje e-račune, e-blagajno, e-zaloge, e-ankete in e-projekte.

 

Elektronsko poslovanjePodjetje Ecreator d.o.o. v sklopu  elektronskega poslovanja razvija lastne aplikacije,  izdeluje spletne strani z možnostjo uporabe on-line pomoči, ponuja številne IT rešitve, optimizira spletne strani, izdeluje širša omrežja, uvaja sisteme na nadzor in upravljanje, izvaja analize informacijskih sistemov ter nudi tehnične rešitve v komunikacijskih sistemih.

Administrativni postopki zajemajo prijave podjetij na razpise EU, izdelavo poslovnih načrtov s finančnimi predlogami in druge finančne elaborate za potrebe bank. Vodimo tudi elektronsko kadrovsko asistenco zaposlovanja za naročnike in uredimo dokumentacijo za dela v tujini.

 

Naložba v zlato ali srebro
Naši poslovni partnerji bodo v sklopu elektronskega poslovanja poskrbeli za varstvo pri delu, računovodstvo, prevajanje, lektoriranje in izobraževanje ter svetovanje za naložbe v srebru ali zlatu brez DDV.

S paketom Ecreator dobite vse na enem mestu po izjemno konkurenčni ceni. Preverite celotno ponudbo. Bodite racionalni s časom, prihranite tiskanje, stopite korak naprej, preklopite na elektronsko poslovanje skupaj z nami. Mi zmoremo več!

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Triglavska ulica 19
4000 Kranj
Spletna stran
E-pošta
040 292 303
Seznam fraz
elektronsko poslovanje, kadrovska asistenca, razvoj aplikacij, e-računi
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA