Elektronsko poslovanje s pomočjo spletnih aplikacij podjetja eCreator

Ecreator paket ponuja enostavno uporabo elektronskega poslovanja za učinkovito vodenje podjetja. Paket zajema on line aplikacije za vodenje računovodstva in vključuje e-račune, e-blagajno, e-zaloge, e-ankete in e-projekte.

Elektronsko poslovanjePodjetje Ecreator d.o.o. v sklopu elektronskega poslovanja razvija lastne aplikacije, izdeluje spletne strani z možnostjo uporabe on-line pomoči, ponuja številne IT rešitve, optimizira spletne strani, izdeluje širša omrežja, uvaja sisteme na nadzor in upravljanje, izvaja analize informacijskih sistemov ter nudi tehnične rešitve v komunikacijskih sistemih.

Administrativni postopki zajemajo prijave podjetij na razpise EU, izdelavo poslovnih načrtov s finančnimi predlogami in druge finančne elaborate za potrebe bank. Vodimo tudi elektronsko kadrovsko asistenco zaposlovanja za naročnike in uredimo dokumentacijo za dela v tujini.

Naložba v zlato ali srebro
Naši poslovni partnerji bodo v sklopu elektronskega poslovanja poskrbeli za varstvo pri delu, računovodstvo, prevajanje, lektoriranje in izobraževanje ter svetovanje za naložbe v srebru ali zlatu brez DDV.

S paketom Ecreator dobite vse na enem mestu po izjemno konkurenčni ceni. Preverite celotno ponudbo. Bodite racionalni s časom, prihranite tiskanje, stopite korak naprej, preklopite na elektronsko poslovanje skupaj z nami. Mi zmoremo več!

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje