Dvoriščna vrata, zapornice, parkirni sistemi, obdelava stekla

steklarstvo Steklo Nemec

Steklo Nemec je družinsko podjetje, v katerem se s steklarsko dejavnostjo ukvarjamo že od leta 1976. Poleg splošnega steklarstva se ukvarjamo z izdelavo termopan stekla, prav tako nam ni tuja obdelava stekla. Obenem smo specializirani za izdelavo in montažo varnostnega kaljenega, protivlomnega in neprebojnega stekla. Leta 1981 smo naši ponudbi dodali montažo in servisiranje avtomatskih vrat, med katerimi so v zadnjem času vse pogostejša tudi dvoriščna vrata.


Dvoriščna vrata varujejo in polepšajo vaš dom. Navadno so ravno dvoriščna vrata prva stvar, ki jo vidijo vaši obiskovalci ali mimoidoči. Za še večje udobje pa vam lahko nova ali že obstoječa dvoriščna vrata opremimo tudi z električnim pogonom - tako lahko avtomatska drsna dvoriščna vrata in krilna dvoriščna vrata upravljate le s pritiskom na gumb daljinskega upravljalnika.


V podjetju Steklo Nemec vam nudimo tudi samodejne ovire za nadzor voznih dostopov do zasebnih, industrijskih, komercialnih ter družabnih območij - avtocestne in parkirne zapornice. Parkirni sistemi za upravljanje parkirišč pa vam bodo poleg zanesljivosti nudili zadovoljstvo in udobje.


Avtomatska drsna dvoriščna vrata za več udobja

Avtomatska drsna dvoriščna vrata podjetja Steklo Nemec so praktična in moderna. Drsna dvoriščna vrata delimo na samonosilna, teleskopska in drsna vrata na tirnici. Lahko so različnih oblik, barv in materialov - vse je odvisno od vaših želja. Pestra izbira zasteklitev in profilov omogoča neomejeno število kombinacij in mnogo različic končnih izdelkov. Avtomatska drsna dvoriščna vrata ponujajo tudi veliko izbiro funkcij - spremenljivo hitrost kril, avtomatično zaklepanje in vgrajene varnostne sklope.


V podjetju Steklo Nemec smo ekskluzivni zastopnik podjetja FAAC v Sloveniji, zato vam lahko ponudimo izjemno kakovostni GEAR motorni pogon FAAC za drsna vrata. Odlikujejo ga visoka mehanska učinkovitost, nizka stopnja vibracij in hrupa, enostavno programiranje preko LCD-zaslona in enostavno programiranje. Montaža je enostavna in v skladu z evropskimi predpisi.

avtomatska zapornica


Zapornice FAAC in parkirni sistemi PARAGON

Steklo Nemec vam nudi tudi FAAC zapornice. Štirje osnovni modeli zapornic so FAAC 615 za nižjo in srednjo frekventnost, FAAC 620 za intenzivne prehode, FAAC 640 za upravljanje prometa na širših industrijskih površinah in FAAC 642 iz nerjavečega jekla za vse tipe prehodov prometa, učinkovit tudi v najtežjih klimatskih pogojih delovanja. Na voljo pa so tudi zapornice za posebne potrebe.


Parkirni sistem PARAGON je razmeroma nov sistem, ki uvaja sodobne standarde za strokovno upravljanje parkirišč - tako zasebnih kot javnih parkirišč, pa tudi parkirišč pred hoteli, nakupovalnimi središči ali stadioni.

Vabljeni na našo spletno stran!


Steklo Nemec - povezave do naše spletne strani:
Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje