Pošlji povpraševanje

Zelena streha se vam bo vsestransko obrestovala

Zelena streha ni le modna muha enodnevnica. Ne samo zato, ker je zelena streha v Sloveniji uveljavljena že slabo desetletje, ampak tudi zato, ker gre za tehnologijo, ki so jo uporabljali že pred tisočletji. Moderne ozelenjene strehe pa izvirajo iz Nemčije iz šestdesetih let prejšnjega stoletja, torej njihova tradicija traja že šesto desetletje. Zelena streha je torej preverjena tehnologija, ki zaradi čedalje večjega izpostavljanja ekologije in trajnostnega razvoja le pridobiva. Izdelava zelene strehe pa ima vsekakor zelo praktične prednosti. Zato se za izdelavo zelene strehe odločajo tudi investitorji, ki jim ekološki vidik niti ni ali pa sploh ni pomemben. Cena zelene strehe se vam namreč sčasoma povrne. Če vas zanima ekstenzivna zelena streha ali katerakoli druga varianta ozelenitve ravne strehe, vas vabimo, da nas pokličete, saj smo najboljši specialisti za izvedbo zelenih streh.

Izdelava ekstenzivnih zelenih streh

Zelena streha občutno podaljša življenjsko dobo vaše strehe

Zelena streha prepreči sončnim žarkom, da bi termično in ultravijolično vplivali na izolacijske materiale, ki so v sestavi vaše strehe, zato bo njena življenjska doba daljša. Izdelava zelene strehe omogoči tudi to, da boste v poletnih mesecih manj uporabljali klimatsko napravo v zgornji etaži, saj bo zelena streha vaš objekt hladila. Pri intenzivnih strešnih ozelenitvah pa boste pozimi manj porabili za kurjavo. Torej je le vprašanje časa, kdaj se vam bo cena zelene strehe povrnila.

Cena zelene strehe je pri nas ugodna, pravzaprav nizka

Cena zelenih streh je pri nas nizka, ker smo razvili v celoti slovensko tehnologijo ozelenjevanja streh. Pri nas torej ne uporabljamo dragih uvoženih materialov, ki so včasih tudi dvomljive kvalitete, ampak uporabljamo le slovenske komponente. Kljub ugodni ceni zelenih streh pa je naša izdelava zelenih streh na vrhunskem nivoju: zlahka dosegamo in v nekaterih vidikih celo prekašamo zahodnoevropske standarde s tega področja. V okviru naše izdelave zelenih streh izvajamo vse ozelenitve ravnih streh torej med drugim tudi pri nas najbolj priljubljeno ekstenzivno zeleno streho.

Pošlji povpraševanje