DorJan | Garažna vrata | Vhodna vrata | Dvoriščna vrata


DorJan je zaščitena blagovna znamka družinskega podjetja Zgonec d.o.o.

Naše družinsko podjetje Zgonec d.o.o. je začelo delovati leta 1995. Takrat smo začeli proizvajati stavbno pohištvo. Na začetku smo se ukvarjali le z montažo oken in vrat, kmalu pa smo se specializirali tudi za izdelavo oken in vrat ter zimskih vrtov. Z leti smo se začeli širiti in smo postali znani vsesplošnemu slovenskemu prebivalstvu in tudi hrvaškemu primorju. Danes se ponašamo z visoko kvalitetnimi izdelki blagovne znamke DorJan. Zgonec d. o. o. je torej danes zelo uspešno podjetje s kvalitetnimi izdelki.

Podjetje Zgonec d.o.o. izdeluje okna in vrata.


Specializirani smo predvsem za izdelavo vrat, oken in zimskih vrtov. Nudimo pa tudi DorJan okna iz različnih materialov.

DorJan okna so okna, ki so narejena iz kakovostnih materialov. Pri podjetju Zgonec d. o. o. izdelujemo aluminijasta okna, pvc okna, lesena okna, les/aluminij okna, PVC/aluminij okna ter rolete. Ne le, da nudimo okna, ampak tudi svetujemo pri izbiri materiala, barve ali oblike. Izdelujemo po naročilu in s tem izpolnjujemo vaše želje. DorJan okna so obstojna in lepa. DorJan aluminijasta okna so narejena iz vrhunskih aluminijastih profilov EuroLine. PVC okna pa so izdelana iz visoko kakovostnega trdega materiala nemškega proizvajalca SCHÃœCO. So odporna na vremenske vplive in zagotavljajo trajnost. Lesena okna so izdelana iz okenskih profilov debeline 68 mm. Tesnjenje je izvedeno z dvema Q-Ion tesnilima, ki se tesno prilegata vsem štirim stenam krila. V ponudbi pa imamo tudi les/aluminij okna, ki so kombinacija lesa ter aluminija. Kombinacija PVC oken s pokrivali ALU-profili na zunanji strani pa so PVC/aluminij okna. Nudimo pa tudi pestro izbiro različnih rolet. DorJan okna imajo odlične lastnosti, ki si jih lahko bolj podrobno ogledate na spletni strani.

DorJan garažna vrata

Različne vrste vrat - DorJan garažna vrata, DorJan vhodna vrata različnih vrst in materialov pri podjetju Zgonec d.o.o.

Podjetje Zgonec d. o. o. se ponaša z ogromno izbiro različnih vrst vrat. Izdelujemo DorJan garažna vrata in sicer stropna garažna vrata, krilna garažna vrata in industrijska garažna vrata. V ponudbi imamo tudi DorJan vhodna vrata. Proizvajamo aluminijasta vhodna vrata, PVC vhodna vrata, lesena vrata in les/aluminij vhodna vrata. Izdelujemo tudi dvoriščna vrata.

DorJan galerija, DorJan info

Na spletni strani podjetja Zgonec d.o. o. si poglejte naše kakovostne DorJan proizvode; DorJan galerija, DorJan info...

Ker je naša ponudba izjemno pestra, raznolika in kakovostna si dobro preberite lastnosti vseh naših izdelkov. Če imate kakršno koli vprašanje ali želite nasvet vam je na voljo DorJan info, lahko nam pišete po elektronski pošti ali nas pokličete. Na naši spletni strani pa smo vam pripravili kontaktni obrazec, ki ga lahko izpolnite in nam ga pošljete. Na voljo pa so vam tudi trije posebni obrazci, s katerimi boste hitro in brez obveznosti prejeli našo ponudbo.


Zgonec d.o.o. | DorJan, povezava do naše spletne strani:
  • DorJan
  • akcija vhodna vrata
  • dvokrilna vrata
  • garažna vrata
  • dvižna garažna vrata
  • zimski vrtovi
  • dvoriščna vrata
  • balkonske ograje
Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje