Ureditev vrta in načrtovanje ureditve okolice hiše


Ureditev vrta Ureditev vrta je še posebej pomembna v toplejših poletnih mesecih, ko vrt zares pride do izraza. Gre za prostor, ki nam omogoča sprostitev v domačem okolju, zato je ureditev vrta zelo pomemben dejavnik, ki bi ga morali upoštevati in načrtovati že pri gradnji hiše. Mnoge arhitekturno dovršene hiše, ki so sicer na prvi pogled videti čudovito, ne vključujejo ureditve okolice hiše in ureditve vrta, zaradi česar so videti strogo in na nek način nenaravno. O idejah za ureditev vrta lahko povprašate tudi v podjetju Tisa, v katerem bomo svoje pretekle izkušnje z veseljem delili tudi z vami. Odločite se lahko tako za zeliščne, kot tudi za sadne ali zelenjavne vrtove, ki se med seboj precej razlikujejo in sicer tudi po načinu vzdrževanja in negovanja. Če potrebujete sadike, s pomočjo katerih boste uredili svoj vrt, obiščite podjetje Tisa. Nudimo vam pestro paleto sadik po zelo ugodnih cenah.


Ureditev okolice hiše z rastlinami


Ureditev okolice hiše je precej širok pojem, ki se ga lahko lotimo na različne načine. Preden se lotimo ureditve okolice hiše, moramo dobro premisliti o tem, česar si dejansko želimo. Rastline so čudovit dodatek na vrtu, vendar je pri ureditvi okolice hiše potrebno premisliti o posaditvi trajnic, pri katerih lahko barve kombiniramo in tako dosežemo popolnost, lahko pa se odločimo za bolj naraven videz rastlin in celo za doseganje čim večje raznolikosti barv. V podjetju Tisa vam nudimo različne velikosti čudovitih sadik, ki prihajajo iz največje drevesnice v Evropi. Vas zanima, kako urediti okolico hiše? Povprašajte nas!

VEČ O PRAVILNEM PODIRANJU DREVES


Ureditev vrta - kaj moramo upoštevati?


ureditev okolice hišeUreditev vrta od nas zahteva tudi nekaj strokovnega znanja, predvsem, če želimo, da naše rastline odlično uspevajo. Upoštevati moramo sončno in senčno lego (glede na izbiro posameznih rastlin), premisliti pa moramo tudi o tem, na katero mesto bomo postavili vrt. Za nasvete o zunanji ureditvi vrta lahko povprašate strokovnjake v podjetju Tisa. Če želite pri ureditvi vrta nanj dodati tudi okrasne rastline, preverite našo ponudbo sadik. Preberite več tukaj: http://www.tisa.si/obrezovanje-dreves/