Kvalitetno fasaderstvo za čudovito fasado


Zidarstvo in fasaderstvo sta dve dejavnosti, ki sta izrednega pomena v gradbeništvu. Fasaderska dela so poleg zidarskih del in sanacij, suhe montaže in polaganja tlakovcev tudi prvobitna dejavnost podjetja Veli Beli, pri katerem vam je omogočena izdelava fasade po ugodni ceni in izredno visoke kvalitete.


Fasaderstvo oziroma fasaderska dela


Da bosta zidarstvo in fasaderstvo izvedena po vaših željah, morate pred začetkom del izbrati barve fasad, materiale in vrsto fasade. Ponujamo vam fasade najbolj priznanih znamk, med katerimi so Rofix, Baumit, Jubizol in Weber, poleg tega pa vam kakovost garantiramo s kar 10-letno garancijo naših fasad. Fasaderstvo pogosto izvajamo v Gorenjski regiji, saj je tu sedež našega podjetja, z veseljem pa storitve opravimo po celi Sloveniji. Fasaderska dela izvajamo že lepo število let, in smo brez dvoma prava izbira za vas in za novo preobleko vaše hiše. Dajte nam priložnost, da vas navdušimo in si pridobimo vaše zaupanje.


Fasaderska dela zadovoljnih strank


Izvedli smo že številne odlične projekte, kar je dokaz za kvaliteto našega fasaderstva. Galerija na naši spletni strani vam omogoča vpogled v naše reference, lahko pa vam je tudi v navdih pri izbiri materialov in barv fasad. Če želite, vam z veseljem tudi osebno pokažemo naše dokončane projekte, da boste dobili občutek o kvaliteti naših storitev, pa tudi ideje za izgradnjo svoje fasade. Ker se zavedamo, da je fasada zares pomemben del vaše stavbe in ker je naša pomembna vrednota zadovoljstvo strank, se pri fasaderskih delih vedno 100 % potrudimo in trdno stojimo za kvaliteto svoje izvedbe. Da vam to dokažemo, vam nudimo 10-letno garancijo svojih storitev.


Galerija fasaderstva na naši spletni strani vam bo omogočila ogled naših referenc, pri čemer je najbolj zastopana Gorenjska regija. Podjetje Veli Beli ima sedež v Zgornjih Bitnjah, storitve pa opravlja za celostno Slovenijo. Kontaktirajte nas ali pa nam pošljite povpraševanje in z veseljem vam bomo odgovorili in vam svetovali.

O ceni izdelave fasade: www.vsi.si/veli-beli/izdelava-fasade-cena

BARVA FASADE ZA HIŠE

fasaderska delafasaderstvo gorenjska

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje