Pošlji povpraševanje

Gozdarska oprema, stroji in naprave prilagojeni za varno delo v gozdu

Gozdarska opremaGozdarska oprema zajema različne stroje in naprave ter osebno varovalno opremo in pripomočke.
Pri spravilu lesa se uporabljajo gozdni traktorji, gozdne žičnice in helikopterji. Vsi ti stroji (gozdarska oprema) so prilagojeni za spravilo lesa iz gozda do ceste, kjer ga naloži tovornjak in odpelje iz gozda.
Gozdarska oprema je danes izdelana z mislijo na razmere v gozdu. Gozdarski stroji in naprave so prilagojeni na gozdni teren in vsem obremenitvam, ki nastajajo med delom v gozdu. Le tako lahko gozdarska oprema delavcem nudi najvišjo možno stopnjo zaščite. Z gozdarskim traktorjem si lahko precej otežimo ali olajšamo delo. Dovolj močan vitel, po možnosti še dvobobenski, močno poveča dnevne učinke dela. Daljinec za gozdarski vitel pa je danes nekaj, brez česar si upravljanja vitla marsikje sploh ne znamo več predstavljati.

Daljinec za gozdarski vitel uporabniku olajša delo

Daljinsko upravljanje strojev in naprav, med katere sodi tudi gozdarska oprema, uporabniku olajša delo, ki je opravljeno hitrejše in bolj varno. Iz lastnega proizvodnega programa vam v EE SYSTEMS nudimo sisteme za daljinsko upravljanje, prilagojene zahtevam naročnika. Med njimi je tudi daljinec za gozdarske žičnice. Vsaka funkcija daljinskega upravljalnika je programsko prilagodljiva. Sistem za daljinsko upravljanje lahko uporabimo tudi za upravljanje drugih funkcij stroja (motorja, kardana, hidravlike) in vožnjo na daljavo, nadzor parametrov stroja med delovanjem (temperatura, tlak, pretok itd.), nastavitev hitrosti navijanja vitla, daljinsko upravljanje električnega vitla, nakladalne rampe, avtovleke, luči, odpiranje vrat in alarmnih naprav.
Poleg proizvodnje elektronskih naprav, predvsem sistemov za daljinsko upravljanje, kot je daljinec za gozdarski vitel, vam v EE SYSTEMS nudimo tudi servisiranje sistemov za daljinsko upravljanje drugih proizvajalcev, na primer servis daljinca za gozdarske vitle; servisiranje električne opreme delovnih strojev na terenu.

Servis za gozdarske vitle

Servis za gozdarske vitle za nemoteno delovanje

Tako kot vsaka gozdarska oprema tudi naprave kot so gozdarski vitli potrebujejo redno vzdrževanje. Servis za gozdarske vitle je pomemben za nemoteno delovanje le teh, za večji učinek dela in predvsem za večjo varnost pri delu. Pravilno vzdrževano orodje pripomore tudi, da se delavci med delom ne ubadajo z morebitnimi nevšečnostmi in okvarami, temveč se bolj posvetijo samemu delu in varnosti. Redni servis za gozdarske vitle pa prinaša tudi daljšo življenjsko dobo stroja.

Poenostavite spravilo lesa in uporabite daljinec za gozdarski vitel. Pri tem pa ne pozabite na redni servis za gozdarske vitle. Smo specialisti tudi za anti-kipp sisteme! Obiščite nas.

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje