Pošlji povpraševanje

Mizar Volčja Draga- modularna hiša, montažna gradnja montažne hiše in cenik

Mizar Volčja Draga

Podjetje s tradicijo in najsodobnejšimi metodami montažne gradnje

Mizar Volčja Draga je podjetje s tradicijo, ki se je razvilo kot odziv na povojne razmere. Montažna hiša oziroma montažna gradnja takrat seveda še ni bila razvita. Naše podjetje je v 60 letih svojega obstoja tako vedno znova posvajalo najnovejše trende v mizarstvu- najnovejši je modularna hiša, ki je naslednji korak od montažne gradnje in vrsta montažne hiše. Modularna hiša je sestavljena na terenu kot montažna hiša. Vendar pri modularni hiši celotne stene sestavijo že delavnici, tako da je gradnja še hitrejša in cenejša. Mizar Volčja Draga za vas z veseljem v skladu z vašimi željami pripravi ponudbo za montažne hiše, cenik pa je odvisen od vaših želja.

OGLEJTE SI NAŠO NOVO SPLETNO STRAN

Montažna gradnja- modularna hiša Mizar Volčja Draga

Montažna hiša (cenik pripravimo po povpraševanju) skeletne gradnje ima za osnovo stebre in lege iz lepljenih trakov. Stene hiše so na podlagi vaših zahtev sestavljene iz več plasti izbranih materialov. Modularna hiša predstavlja naslednji korak - poenostavljena montažna gradnja. Celotne stene oblikujemo v delavnici ter pripravljene dostavimo na gradbišče. Poveča se hitrost gradnje in postavitve, stroški sestavljanja so majhni, vi pa se lahko v vašo modularno hišo vselite hitro.

Mizar Volčja Draga | Modularna hiša

Montažne hiše, cenik in način nakupa modularne hiše

Cenik montažne hiše je v celoti prilagojen kupcu. Modularna hiša je v osnovni izvedbi cenejša od hiše klasične gradnje. Montažna hiša (cenik vključuje svetovanje o lokaciji in tipu modularne hiše, pripravo gradbene dokumentacije, izbiro materialov in notranjo opremljenost) je lahko izdelana na ključ ali do 4. podaljšane gradbene faze. Vaše želje so na nam vodilo pri postavitvi montažne hiše. Cenik je vedno vezan na kupca in njegove želje. Pri odločitvi za nakup modularne hiše na ključ je zaupanje do izvajalca bistveno, saj je v primeru veliko izvajalcev izredno težko ugotoviti in dokazati krivdo za slabo opravljeno delo pri gradnji montažne hiše. Cenik je zato le eden od faktorjev odločanja. Mizar Volčja Draga vam zagotavlja kvalitetno izdelavo- smo slovensko podjetje s 60-letno tradicijo in vsa dela opravimo z lastno delovno silo. Nudimo; montaža oken, izdelava lesenih oken,

Mizar Volčja Draga | Modularna hiša, montažna gradnja, montažna hiša cenik- povezave do naše spletne strani:
Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje