Vivre

Pohištvo in notranja dekoracija

Kriteriji, ki so pomembni pri izbiri pohištva za dom

Iskanje pravega pohištva za dom je lahko zelo zabavno opravilo, če le veste kaj morate pri tem upoštevati. Pohištvo, ki ga boste izbrali naj bo funkcionalno in kvalitetno, a tudi estetsko privlačno. Vivre ima veliko ponudbo pohištva za dom v najrazličnejših dizajnih, slogih in barvah, zato vsak lahko najde kos pohištva zase. Ne glede na to kateri prostor opremljate, pa si vedno lahko pomagate z osnovnimi pravili pri kupovanju pohištva.

Pohištvo za dom lahko kupimo na spletu


Koliko prostora imate?

Če imate majhne prostore je smiselno, da si za vsak prostor izberete le nekaj kakovostnih in funkcionalnih kosov pohištva, ki bodo služili vašemu življenjskemu slogu. Držite se torej načela manj je več. Pohištvo mora nuditi udobje, ki ga potrebujete, obenem pa ne sme optično zmanjšati prostora. Pred nakupom obvezno izmerite vse prostore in ocenite kakšen delež sobe boste namenili posameznemu kosu pohištva. V manjših sobah se izogibajte temnega in masivnega pohištva in raje posezite po svetlih in lahkih kosih.


Definirajte svoj slog pohištva

Vam je všeč moderno, rustikalno ali pa morda skandinavsko pohištvo? Vivre  ima na stotine različnih modelov in barv pohištva v različnih stilih, zato lahko pohištvo za dom izberete povsem po svojem okusu. Če ne veste točno, kako bi se lotili opremljanja v določenem slogu, lahko v trgovini s pohištvom Vivre enostavno uporabite filter, ki vam bo prikazal le kose, ki spadajo v okvir vašega izbranega sloga. Pri opremljanju doma pa se nikar ne omejite zgolj na en slog, brez težav lahko v enem prostoru izberete pohištvo modernega sloga, v drugem pa rustikalno pohištvo. Pazite le, da več različnih stilov ne kombinirate v isti sobi. Če ne veste, kateri stil vam je všeč, si različne možnosti lahko ogledate v naši spletni trgovini s pohištvom.


Kakšne barve pohištva so vam všeč?

Pohištvo lahko vaš dom popestri in mu doda poseben pečat. Tudi če se navdušujete nad bolj klasičnimi stili in umirjenimi toni, lahko dom dopolnite tako, da ključne kose pohištva izberete v bolj živih barvah. V Vivre smo ustvarili zbirko pohištva za dom, ki ni zgolj funkcionalno, ampak bo vaš dom tudi okrasilo. Zato imamo pohištvo na voljo v različnih odtenkih in dizajnih, ki jih pri klasičnih pohištvenih trgovcih ne boste zlahka našli. Pri pohištvu si dajte duška in izberite tako, ki ga boste z veseljem gledali še več let po nakupu. Upoštevajte pa, da so svetlejše barve boljša izbira, ko ste v prostorski stiski, temnejši odtenki pa naj pridejo v poštev pri ureditvi odprtih in velikih sob.


Iz kakšnih materialov bo vaše pohištvo?

Če imate že izbran slog bo tudi izbira materialov nekoliko lažja. Za moderne sloge je značilna uporaba raznolikih materialov, kot so kovine in posebne plastike kombinirane na različne načine. Za bolj tradicionalne sloge je še vedno v ospredju izbira lesa. Nekateri materiali so bolj vzdržljivi od drugih, zato se pri izbiri kosov, ki bodo veliko v uporabi, pozanimajte tudi o pričakovani življenjski dobi. Najkakovostnejši so zagotovo kosi iz masivnega lesa, ki jih prav tako najdete v naši trgovini s pohištvom.


Kakšen je vaš budget?

Tudi če vaš budget ni velik, se ni treba odpovedati lepemu in kvalitetnemu pohištvu za dom. Največ denarja se splača investirati v tiste prostore in kose pohištva, ki bodo najbolj v uporabi in ki vam bodo služili najdalj časa. V dnevni sobi bo to sedežna garnitura, v jedilnici jedilna miza s stoli, v spalnici posteljni okvir in ležišče, v otroških sobah posteljica in omare, med pisarniškim pohištvom pisalna miza in stol, na vrtu pa vrtne mize in stoli. V Vivre boste našli vse naštete kose pohištva na spletu, kjer je na voljo naša celotna ponudba.

Trgovina s pisarniškim pohištvom na spletu


Izbor pohištva Vivre

Ustvarili smo izbor različnih kosov pohištva za dom, ki ni zgolj kvalitetno, ampak ima značaj in vaš dom okrasi in izboljša vzdušje. Želimo, da naša ponudba odraža želje strank, zato repertoar neprenehoma dopolnjujemo z novimi kosi v najnovejših trendih. Trudimo se, da je naša trgovina s pohištvom napolnjena z unikatnimi in všečnimi kosi. Naša trgovina s pohištvom je velika in lahko najdete pohištvo za opremo skoraj vseh kotičkov vašega doma. Dnevne sobe lahko dopolnite z našimi sedežnimi garniturami in kavči, jedilnice opremite z našimi jedilnimi mizami in stoli, otroške sobe napolnite z mizicami, omarami in zibelkami, vrt pa popestrite z ležalniki in vrtnimi garniturami. Če delate od doma, pa vas bomo razveselili tudi z velikim izborom pisarniškega pohištva, ki vam bo omogočilo učinkovito delo od doma. Naše pisarniško pohištvo dopolnjujejo tudi že izbrani paketi pisarniškega pohištva, ki poleg miz in stolov že vključujejo tudi omarice ali police, ki se skladajo s pisarniško mizo in stolom. V sklopu pisarniškega pohištva smo še posebej ponosni na raznolik izbor pisarniških elementov, ki presegajo klasične okvire. V naši celotni zbirki je sicer več kot 150 000 izdelkov in 1000 blagovnih znamk, ponudbo pa vsakodnevno dopolnjujemo. Izbrane kose pohištva vam bomo v primeru naročil nad 65 evrov dostavili brezplačno, če pohištvo ne bi bilo po vaših pričakovanjih, pa ga v roku 30 dni lahko brezplačno vrnete.


Vivre se ukvarja predvsem s prodajanjem pohištva na spletu, tako da pohištvo lahko izberete brez nepotrebnega stresa in tekanja po trgovinah. Enostavno obiščite našo spletno trgovino s pohištvom in si oglejte naš celoten repertoar izdelkov. Naše pohištvo na spletu je od vas le nekaj klikov stran.


VIVRE - obiščite nas

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje