Pošlji povpraševanje

Talne plošče bodo dale »okus« vašemu zunanjemu prostoru

Podjetje Kamen Stožice je na tržišču že od leta 1992. Gre za družinsko podjetje, ki se ukvarja s prodajo talnih plošč, vrtnih robnikov in vsega ostalega, kar je potrebno za urejanje zunanjega prostora. Trudijo se za čim boljše razmerje med ceno in kakovostjo, ob enem pa si za vsakega kupca vzamejo dovolj časa.


Granitogres ploščice so ene izmed najbolj priljubljenih

Talne plošče, ki jih lahko dobite v podjetju Kamen Stožice, so raznolike. Dobite lahko takšne iz naravnega kamna, še bolj priljubljene pa so granitogresne ploščice. Le-te se namreč ponašajo z naravnim izgledom, ki se neverjetno približa naravnemu kamnu ali lesu. Ob enem pa se lahko pohvalijo z dodatnimi lastnostmi, ki jih z nakupom talnih plošč iz popolnoma naravnih materialov ne bomo mogli dobiti.

Razvoj tovrstnih zunanjih ploščic se je začel v 80. letih prejšnjega stoletja, material pa je stisnjen iz naravnih in umetnih materialov. Granitogresne ploščice so tako zelo vzdržljive in prenesejo veliko silo. Enostavne so za čiščenje in vzdrževanje. Ne vpijajo vlage in so odporne na različne vremenske razmere. Dobro prenašajo tudi ekstreme. Ob spremembah temperature se ne krčijo ali širijo. Odporne pa so tudi na UV žarke, zato ne bledijo.

V Kamnu Stožice sicer ponujajo velik nabor raznolikih zunanjih ploščic iz porcelan-gres-a. Tako lahko izbirate med različnimi barvami. Brez potrebe vas skrbi, da bi bile takšne zunanje ploščice videti umetne. V resnici se zelo približajo videzu naravnega kamna in lesa.

Zunanje talne ploščice

Zunanje ploščice iz naravnega kamna – izberete lahko tudi takšne

V podjetju Kamen Stožice poleg granitogres ploščic, ponujajo tudi talne plošče iz naravnega kamna. Te so sicer nekoliko dražje, prav tako potrebujejo več časa za polaganje, so pa tudi tradicionalna in priljubljena izbira. Lahko pa izberete tudi kamniti mozaik Porfido.

Med obiskom razstavnega prostora podjetja, pa ne boste naleteli le na talne plošče. Na voljo vam je namreč tudi veliko drugih izdelkov. Izbirali boste lahko med različnimi vrtnimi robniki. Salon pa vam bo ponudil tudi pogled na okrasno lubje, pohodne kamne in stopnice ter marmornati pesek in prodec. Poleg tega pa celo kamnite stenske obloge in vrtno okrasje.

Razdelitev različnih materialov z alu robniki

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Izdelki

Pokaži vse >
Porcelan gres ploščice
Porcelan gres ploščice

Porcelan gres ploščice so na tržišču zelo razširjen tip ploščic, saj jih pred ostalimi tipi...

Več
Pokaži vse >
PVC robniki za dovršen videz okolice
PVC robniki za dovršen videz okolice

PVC robniki pomagajo ustvarjati prečudovite vrtove s čistimi linijami ter oblikovno dovršenim... Več >

Pošlji povpraševanje