Pošlji povpraševanje

TEHNODIESEL - PRODAJA, SVETOVANJE, SERVIS IN IZPOSOJA DELOVNIH STROJEV

V podjetju Tehnodiesel uporabnikom nudimo oskrbo z diezel in plinskimi motorji, servisnimi deli in servisom. Ker so motorji glavni del vseh strojev, smo svojo ponudbo razširili tudi na celotno oskrbo z delovnimi stroji. Zastopamo svetovno vodilne proizvajalce kot so so Perkins, Volvo, Volvo Penta, Deutz, Steyr motors, IMR in drugi.

Čelni, bočni, teleskopski in ročni viličarji

Viličarji:
V naši ponudbi boste našli čelne, bočne, teleskopske, paletne in ročne viličarje, uporabne za skladišča ali zunanji teren. Glede na to koliko jih boste rabili, se med seboj razlikujejo tudi glede pogona. Tako lahko zbirate med viličarji na električni, diezel ali plinski pogon. Če viličarja ne uporabljate vsak dan skozi celo leto, vam nudimo tudi možnost najema.

Petimi modeli pregibnih nakladačevPregibni nakladači:

Prvagotovo vas bodo navdušili naši zgibni mini nakladači znamke avant. Zbirate lahko med petimi modeli za profesionalno rabo na gradbiščih, dvoriščih, kmetijskih površinah ali vrtovih.

kompakten, uporaben in lahek vlečni vozičekVlečni vozički

Delate na prodročju kjer morate premikati težke tovore kot so bolniške postelje, industrijske vagone, stroje, zaboje polnih tekočin, vreče s prstjo, zabojnike in podobno? Potem je čas, da si ogledate ultra lahek vlečni voziček v naši ponudbi.

Perkins Sabre izbor marinskih dizelskih motorjevMotorji za plovila:
Ogljete si naš izbor marinskih dizelskih motorjev, unikatnih na trgu, saj so nastali v sodelovanju med družbo Perkins in družbo Sabre. Nudimo vam motorje za ladje, jahte, skiperje in ostala plovila ki navdušujejo entuziaste okoli sveta.

Rezervni deli za delovna vozila različnih znamkRezervi deli delovnih vozil in motorjev

Oglejte si linijo originalnih motorjev in rezervnih delov za delovna vozila znamke Perkins, OM, Linde, Jungheinrich, Toyota, Crown, Battioni & Pagani, Mariotti, ...

Prevozi delovnih strojevPrevozi delovnih strojev

Nudimo prevoz transportnih sredstev z nosilnostjo do 15 ton, oz. skupne mase 25 ton.

Leta 2010 smo poslovalnico odprli tudi za področje Bosne in Hercegovine. Za več informacij nas obiščite na naši spletni strani www.tehnodiesel-group.com ali nas pokličite na 04 50 22 100.

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje