Prevajalska agencija, ki nudi kvalitetne prevode besedil

Prevajalska agencija, podjetje Eurocomit3, prevajanje in spletne storitve, d. o. o., s sedežem v Miklavžu na Dravskem polju, je bilo ustanovljeno leta 2014. Direktorica in lastnica podjetja je bila pred tem 17 let zaposlena in solastnica v družinskem podjetju, od leta 2004 pa je delovala kot samostojna podjetnica. Zaradi dolgega staža, se lahko pohvalimo z več kot 25-letnimi izkušnjami, mnogimi prevodi in lektoriranimi besedili.

Prevajalska agencija

Prevodi in lektoriranje za za različne dejavnosti 

Eurocomit3 se ukvarja predvsem s prevajanjem in deluje kot prevajalska agencija, z mrežo prevajalcev, lektorjev in drugih strokovnjakov iz Slovenije in drugih držav. To so naši stalni zunanji sodelavci, na katere se lahko zanesemo. Z nekaterimi sodelujemo že skoraj 20 let. Z mednarodno mrežo sodelavcev lahko pokrivamo 15 jezikov, največ pa prevajamo iz/v najpogosteje iskane evropske jezike, kot so angleški, nemški, hrvaški, italijanski, francoski, španski, madžarski, srbski, in še nekatere druge.

Vsi naši sodelavci so naravni govorci v ciljnih jezikih, ustrezno usposobljeni in z več leti izkušenj. V naši mreži so tudi strokovnjaki, ki dobro poznajo terminologijo posameznih področij, na primer: avtomobilske industrije, strojne industrije, gradbeništva, IKT in računalništva, transporta in logistike, trgovine, finančnih institucij, prava, medicine, farmacije... zato jim prevodi ne delajo nikakršnih težav. Prevajamo vse vrste besedil, od poslovnih besedil, tehničnih navodil, zakonodaje in drugih pravnih besedil, spletnih strani in različnih aplikacij do leposlovja.

Prevodi

Prevodi besedil - kakovost in strokovnost je na prvem mestu

Naše delo temelji na brezkompromisni kakovosti ob upoštevanju standardov ISO in EN. Sledimo trendom v stroki. Pri prevajanju besedil uporabljamo sodobna prevajalska orodja in usposabljamo naše sodelavce za njihovo uporabo. Uporabljamo tehnologije za luščenje strokovnih izrazov, razvijamo in vzdržujemo lastne terminološke baze, glosarje in druge pripomočke, s katerimi zagotavljamo kakovost naših prevajalskih storitev.

Pri prevajanju dosledno upoštevamo dogovorjene roke in zahteve strank. Cene oblikujemo v sodelovanju s strankami ob upoštevanju zahtevnosti besedila in rokov. Za besedila, ki se ponavljajo, zagotavljamo popuste. Skrbno varujemo osebne podatke in poslovne skrivnosti. Prevajamo besedila v različnih formatih, kot so: pdf, doc, docx, xls, xlsx, ppt, pptx, rtf, xml, txt, html, ročno napisani dokumenti in ostali formati.

Prevodi, lektoriranje

Prevajalska agencija posluje s podjetij, ki delujejo na tujih trgih

Naši naročniki so v glavnem podjetja, druge organizacije in institucije iz Slovenije, imamo pa tudi nekaj stalnih strank iz drugih držav. S strankami gradimo dolgoročnejše odnose in s številnimi sodelujemo deset let in več.

Pohvalimo se lahko z več kot 1000 zadovoljnimi strankami. Že vsa leta precej prevajamo za Evropsko komisijo in prevajalski center CDT za organe EU ter se lahko pohvalimo z zelo dobrimi rezultati. Prevajanje in lektoriranje sta naša dejavnost in strast.

Prevajalska agencija

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Storitve

Pokaži vse >
Prevajanje iz slovenščine v angleščino – EuroComIT3
Prevajanje iz slovenščine v angleščino – EuroComIT3

Prevajanje iz slovenščine v angleščino opravljamo ažurno in kakovostno s pomočjo naše zanesljive...

Več
Prevod iz srbščine v slovenščino
Prevod iz srbščine v slovenščino

Prevod iz srbščine v slovenščino temelji na strokovni usposobljenosti in dolgoletnih izkušnjah...

Več
Pokaži vse >
Prevajanje iz slovenščine v madžarščino
Prevajanje iz slovenščine v madžarščino

Prevajanje iz slovenščine v madžarščino je nepogrešljivo pri sodelovanju s podjetji... Več >

Prevod iz slovenščine v angleščino
Prevod iz slovenščine v angleščino

Prevod iz slovenščine v angleščino zahteva profesionalen in strokoven pristop. Angleščina... Več >

Pokaži vse >
Prevod iz nemščine v slovenščino
Prevod iz nemščine v slovenščino

Prevod iz nemščine v slovenščino oz. prevod iz slovenščine v nemščino je v praksi... Več >

Prevajanje iz slovenščine v hrvaščino
Prevajanje iz slovenščine v hrvaščino

Prevajanje iz slovenščine v hrvaščino se na prvi pogled morda zdi enostavno, a lahko naravni... Več >

Pošlji povpraševanje