Pošlji povpraševanje

S sistemi Hansen je prezračevanje enostavno in varčno

Prezračevanje stanovanjskih in poslovnih prostorov je naš posel že 15 let. V podjetju Tersus iz Brezovice pri Ljubljani že poldrugo desetletje dobavljamo kakovostne in varčne naprave za klimatizacijo, ogrevanje in prezračevanje. Zlasti v zadnjem letu se je pomen ustreznega zračenja še povečal, saj ga mnogi povezujejo ne le s čistim zrakom, ampak tudi preprečevanjem raznih okužb. Ne glede na vaš namen ali na starost vaše nepremičnine vam radi pomagamo. V naši ponudbi najdete varčne in učinkovite sisteme, ki so primerni za vsak bivalni ali poslovni prostor. Privoščite sebi in svojim bližnjim ali sodelavcem, da zadihajo s polnimi pljuči!

Pri nas najdete ustrezen sistem za lokalno prezračevanje z rekuperacijo

Lokalno prezračevanje označuje prezračenost določene zamejene površine. Glede na vaše potrebe boste izbrali sistem, ki najbolj ustreza vašemu objektu. Prezračevalni sistemi so številni in raznoliki. Najbolj pogosti načini obsegajo od preprostih prezračevalnih odprtin dalje, bolj kompleksni pa segajo do pasivnega prezračevanja in mehanskega prezračevanja z rekuperacijo toplote, za katerega smo specialisti mi. Vsekakor vam bomo na podlagi naših izkušenj in raznolike ponudbe znali svetovati ustrezen način prezračevanja vašega doma. Z našimi strokovnjaki ste vedno v dobrih rokah.

Lokalni prezračevalni sistem Hansen

Prezračevanje z rekuperacijo je varčna in pogosta izbira za lokalni prezračevalni sistem

Prezračevanje z rekuperacijo je sistem zračenja, kjer se uporablja  keramični izmenjevalnik toplote ali rekuperator, ki omogoča izmenjavo zraka v prostoru. Brez tovrstnega sistema bi bil zrak obrabljen, vlažen in na splošno neprijeten. V preteklosti to morda ni predstavljalo večje težave, ker so bili naši domovi zaradi načina gradnje precej prepustni, vrata in okna se običajno niso dobro prilegala in podobno. Danes pa zaradi kakovostne gradnje potrebujete tudi kakovostno ventilacijo. Ustrezno zračenje zagotavlja, da se zrak v vašem domu premeša dovolj pogosto, da se nikoli popolnoma ne ustavi in je posledično vedno svež in visoke kvalitete.

Prezračevanje z rekuperacijo HansenLokalni prezračevalni sistem z rekuperacijo za stavovanje

Odločite se za zračenje na najvišjem nivoju kakovosti

V sodobnih gradnjah je prezračenost ključnega pomena. Lokalno prezračevanje mora omogočati pretok zraka in ustrezno vlažnost ter obenem zagotavljati varno in zdravo bivanje ali delo v prostoru. Prav zato je Hansen odlična izbira za prezračevanje hiše ali pisarne. Naši sistemi omogočajo tudi prezračevanje prek rekuperacije, enega najbolj energetsko varčnih načinov zračenja, ker se svež zunanjih zrak pred izpustom v notranjost ogreje s pomočjo toplote in energije izpustnega / obrabljenega zraka. V naši ponudbi najdete še kakovostne ventilatorje, ki zagotavljajo svež in primerno premešan zrak. Vsaka naprava ali sistem, kupljen pri nas, ima garancijo za kakovost.

Za več dodatnih informacij nam pišite preko kontaktnega obrazca na spletni strani ali nas pokličite na brezplačno številko 080 11 05.

Izdelki

Pokaži vse >
Ventilator
Ventilator

Ventilator zagotavlja prezračevanje ter preprečuje nastanek plesni in glivic. Najpogosteje, a ne izključno,...

Več
Lokalne prezračevalne naprave
Lokalne prezračevalne naprave

Lokalne prezračevalne naprave so namenjene zaščiti oseb, izdelkov ali živali pred nevarnimi in/ali...

Več

Pošlji povpraševanje