Polaganje keramičnih ploščic in hidroizolacije

V podjetju Ceramic vam nudimo polaganje ploščic, prav tako pa poskrbimo tudi za izvedbo hidroizolacije. Ker svoje delo opravljamo že zelo dolgo, je polaganje keramičnih ploščic izvedeno hitro, kvalitetno in natančno. Polaganje ploščic je možno tako v notranjih kot zunanjih prostorih. Kjer lahko pride do velike vlažnosti, poskrbimo tudi za različne hidroizolacije. Hidroizolacija kopalnice, hidroizolacija balkona in ostalih zunanjih površin je zelo pomembna, saj v nasprotnem primeru lahko pride do poškodb ploščic. Preprečite poškodbo ploščic in pokličite podjetje Ceramic, kjer bomo poskrbeli za kvalitetno polaganje ploščic in ustrezno hidroizolacijo.


Svetujemo vam, da polaganje keramičnih ploščic prepustite nam

Zavedamo se, da je kvaliteta glavni ključ za zadovoljstvo strank, zato polaganje ploščic vedno izvedemo zelo preudarno in natančno. Čeprav ploščice lahko položite sami, vam priporočamo, da delo prepustite strokovnjakom. Polaganje keramičnih ploščic je namreč zelo precizno delo, poleg tega pa vzame tudi precej časa. Nemalokrat se zgodi, da ljudje šele čez čas opazijo, da ploščic niso položili dobro. Ne bodite eden izmed njih in raje pokličite nas. Zagotavljamo vam, da boste zadovoljni, saj bo polaganje ploščic izvedeno profesionalno, hitro in brez napak.


Polaganje keramičnih ploščic in hidroizolacija balkona

Naše stranke so vedno zadovoljne, saj poskrbimo za izredno kvalitetno polaganje keramičnih ploščic. Polaganje ploščic izvedemo tudi na balkonu, kjer pa seveda ne bo šlo brez ustrezne hidroizolacije. Hidroizolacija balkona je nujna, saj je ta del objekta izpostavljen vremenskim vplivom - mrazu, soncu, dežju, snegu itd. Vse to vpliva na pogoste spremembe vlage v zraku, zato mora biti ustrezno poskrbljeno za hidroizolacijo. Če nimate zadosti znanja in izkušenj, prepustite polaganje keramičnih ploščic nam. Poskrbeli bomo za hitro in kvalitetno polaganje ploščic ter zagotovili, da bo hidroizolacija balkona preprečila vstop vlagi, ki vpliva na odstopanje ploščic od podlage.

Polaganje keramičnih ploščic in hidroizolacija kopalnice

Polaganje ploščic v kopalnici zna biti kar zahtevno opravilo. Če se dela lotite sami, boste pri polaganju keramičnih ploščic, ki obrobljajo pipe in razne ventile, lahko naleteli na precejšnje težave. Poleg tega je zahtevno tudi polaganje ploščic po robu kadi, še posebej, če gre za robove nepravilnih oblik. Prepustite težave nam, saj smo na področju polaganja ploščic strokovnjaki z večletnimi izkušnjami. Ne pozabite, da je nujna tudi hidroizolacija kopalnice. Tu se namreč nabira precej vlage, hidroizolacija kopalnice pa poskrbi za ustrezno tesnjenje, ki preprečuje razvoj alg in plesni ter propadanje materialov. Povprašajte naše strokovnjake za pravilno ureditev hidroizolacije. Poskrbeli bomo tudi za hitro, kakovostno in ugodno polaganje keramičnih ploščic.

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje