Pošlji povpraševanje

Senčila Strle d.o.o.

Rolete, komarniki, žaluzije in zavese Strle

Podjetje senčila Strle d.o.o. je podjetje s tradicijo in kvalitetnimi produkti s področja senčil. Naše delo temelji na kvalitetnih izdelkih, dobrem svetovanju in zadovoljstvu strank.

Nudimo vam širok nabor izdelkov iz področja notranjih senčil: plise zavese, rolo senčila, lamelne zavese, notranje žaluzije; zunanja senčila: rolete za okna, zunanje žaluzije, aluminijasta polkna, tende in komarnikov: rolo komarniki, fiksni komarniki, vrata komarniki, drsni komarniki, integrirani komarniki.

Potrebujete enega od zgornjih izdelkov in želite ponudbo? Ne odlašajte, pošljite nam povpraševanje.

Rolete za okna - PVC ali ALU

Rolete za okna nudimo v več izvedbah. Najprej lahko izberete način vgradnje: podometne rolete ali nadokenske z omarico. Na voljo so v plastični ali aluminijasti izvedbi. PVC rolete imajo veliko prednosti in široko paleto barv, ki dopolnjujejo barvo vaše fasade. ALU rolete za okna ne zaostajajo za plastičnimi, v oboje pa se lahko vgradi tudi avtomatiko, ki dviguje in spušča rolete namesto vas. Podjetje Strle vam lahko namesti tudi samodejno manevriranje rolet, ko vas ni doma. V omarico rolet se po želji vgradijo tudi rolo komarniki za dodatno zaščito pred mrčesom.

Komarniki: rolo, fiksni, krilni...

Rolo komarniki so le ena izmed mnogih vrst komarnikov, ki jih ponuja podjetje Strle. Imajo trdna vodila in se jih lahko namesti vertikalno ali horizontalno. Rolo komarniki so izredno praktični za namestitev tako na okna kot na vrata. Za vrata so najbolj primerni krilni komarniki - ameriška vrata, ki imajo vgrajen sistem samodejnega zapiranja za vami. Lahko se odločite tudi za fiksne komarnike - v primerjavi z rolo komarniki so fiksni komarniki najbolj primerni za vse pozabljivce, ki se prej ne prepričajo, ali je rolo spuščen ali ne. Za terase in zimske vrtove so zelo primerni drsni komarniki, za vgradnjo v roletne ali žaluzijske omarice pa so integrirani komarniki najboljša izbira.

Notranja in zunanja senčila: rolo, plise, lamelne zavese, screen senčila

V naši ponudbi so na voljo tudi najrazličnejša senčila za notranjo ali zunanjo stran oken. Med notranjimi lahko izberete rolo senčila različnih barv in vzorcev. Rolo senčila lahko zasenčijo ali pa tudi zatemnijo prostor. Kot zanimiv dodatek si lahko omislite plise zavese - harmonikasta rolo senčila, ki so pritrjena na okvir okna. Za prefinjen okus pa so na voljo tudi lamelne zavese. Če ne želite notranjih senčil, pa vam kot zunanja rolo senčila namestimo screen rolo.

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje