Najcenejša PVC okna in vrata

Predstavitev podjetja Grading Kurent

Grading Kurent d.o.o. je moderno podjetje, ki se ukvarja z izdelavo in montažo oken in vrat (iz PVC in aluminija), izdelavo lahkih in strešnih fasadnih sendvičev (paneli Trimo), izdelavo in montažo lahkih jeklenih konstrukcij ter inženiringom pri gradnji objektov 'na ključ'. Številni uspešno končani projekti in pridobljeni certifikati so nam prinesli sloves uspešnega podjetja, ki strankam ponudi izredno kvalitetne storitve in produkte po konkurenčnih cenah.

PVC okna in vrata: kvalitetna, energijsko varčna in estetska

Najcenejša pvc oknaPVC okna podjetja Grading Kurent so odlična rešitev za vse novogradnje, pasivne hiše, obnovljene starejše stavbe in ostale objekte, ki potrebujejo dobro zvočno in toplotno izolacijo. Zaradi njihove optimalne konstrukcije so energijsko varčna, kar se bo zagotovo poznalo pri stroških ogrevanja pozimi in hlajenja v poletnih mesecih. Na voljo sta vam dve različni vrsti profilov nemškega proizvajalca Rehau in sicer Rehau Brilliant in Rehau Geneo. Specifične lastnosti obeh profilov si lahko ogledate na naši spletni strani. Pri izdelavi PVC oken uporabljamo le najboljše materiale, kar se odraža v izredno dolgi življenjski dobi oken in nezahtevnemu vzdrževanju. Moderen dizajn PVC oken se sklada z različnimi stili gradenj. NajcenejšaPVC okna s polkni lahko tako pričarajo vtis domačnosti in tradicije, PVC okna z roletami pa pričarajo sodoben videz stavbe. Poleg PVC oken vam nudimo tudi ostalo pripadajočo opremo, kot so police in senčila (rolete, žaluzije). Izbira barv (za leseni dekor, lakiranje ali alu-masko) je pestra, enako velja tudi za izbiro različnih dizajnov okenskih kril. Za PVC okna in vrata lahko izberete tudi različne stopnje protivlomne zaščite. Število protivlomnih elementov je najbolje izbrati glede na oceno tveganja vloma, torej glede na izpostavljenost samega PVC okna ali vrat.


Najcenejša PVC okna - cene


Svoje produkte želimo kar najbolj približati strankam in ponuditi po najnižjih cenah. Cene PVC oken so ugodne, zato v kolikor vas zanima konkreten izračun stroškov nakupa in montaže PVC oken in vrat za vašo hišo, nam pošljite povpraševanje in z veseljem vam bomo podali informativni izračun.

Grading Kurent d.o.o. | PVC okna, najcenejša PVC okna, PVC okna cene - povezave na našo stran:

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje