Pošlji povpraševanje

Inverterski varilni aparat za TIG, MIG MAG in elektroobločno varjenje


Inverter varilni aparat je naprava za varjenje z enosmernim varilnim tokom in deluje na visoki frekvenci od 20 do 200 KHz. Inverter varilni aparat je vsestranski in primeren za TIG, MIG MAG in elektroobločno varjenje. Ker je tudi prenosen, pride resnično prav pri montažnih delih, na gradbišču in v delavnicah. V podjetju Varikon d.o.o. ponujamo kvalitetne inverter varilne aparate znamke Titan, v naši ponudbi pa so, aparat za varenje tig ac/dc, TIG DC, CO2 varilni aparati, varilni aparat na polnjeno žico, aparat za varjenje z elektrodo, gorilniki, dodajni material, baterijski polnilci, CNC rezalne mize ter varilna oprema.


Inverterski-varilni-aparat


Plazemski varilni aparat


Plazemski varilni aparat je namenjen plazemskem varjenju z ali brez dodajanih materialov. Energijska gostota obloka in temperatura sta višji kot pri TIG varjenju, tako da so rezultati podobni laserskem varjenju. Primeren je tudi za varjence, ki so dostopni le z ene strani, saj je moč obloka večja in lahko prebijamo večje debeline materialov.


PROFESIONALNI VARILNI APARATI TITAN


Preizkus plazemskih varilnih aparatov in inverter varilnih aparatov

Inverter varilni aparat je precejšnja naložba, zato ni odveč, če se pred nakupom nekoliko pozanimate. V kolikor boste kupili kvaliteto, se vam bo investicija hitro povrnila, presenetili pa vas bosta tudi natančnost in kakovost opravljenega dela. Če vtipkate ključne besede »varilni aparat prodam«, vam Google vrne veliko zadetkov, med katerimi je težko poiskati napravo, ki vas bo popolnoma zadovoljila. V podjetju Varikon d.o.o. vam omogočamo, da vse naše naprave pred nakupom preizkusite in se sami prepričate v smiselnost naložbe. Ko izberete svoj inverter varilni aparat plazemski varilni aparat, varilni aparat na polnjeno žico aparat za varjenje z elektrodo ali drugo napravo, se na spletni strani prijavite na demonstracijo, na kateri boste dobili priložnost preizkusiti katerikoli inverter varilni aparat, točkovni varilni aparat itd., strokovno osebje pa vam bo odgovorilo tudi na vsa morebitna vprašanja.


plazemski-varilni-aparat


Prodaja inverterskih varilnih aparatov za točkovno varjenje


Točkovni inverterski varilni aparat se uporablja za točkovno varjenje, kjer dve dve bakreni elektrodi stisneta varjenca, pri čemer se material segreje in nastane zvar. V naši široki ponudbi inveterskih varilnih aparatov boste lahko izbirali med večjimi samostoječimi točkovnimi varilnimi aparati z gibljivimi rokami in manjšimi ročnimi inverterskimi varilnimi aparati. Med najbolj priljubljenimi so točkovni aparati Telwin, ki so pogosti v avtokleparskih delavnicah. Točkovni varilni aparat za točkovno varjenje z gibljivimi rokami omogoča mikroprocesorsko digitalno krmiljenje in deluje v kontinuiranem in impulznem načinu, kar zagotavlja optimalne rezultate pri varjenju različnih vrst jekla. Model točkovnega varilnega aparata je toplotno zaščiten z indikatorjem in zahteva vodno hlajenje za elektrode in roke. LCD nadzorna plošča zagotavlja preprosto uporabo in dva načina delovanja:

  • EASY način delovanja, kjer je mogoča nastavitev točkovnega varilnega toka
  • EXPERT način delovanja, kjer lahko nastavimo različne parametre točkovnega varjenja, kot so točkovni varilni tok, čas, silo kompresijske metode in shranimo do 20 prilagojenih programov


varilni-aparat-za-tockovno-varjenje

Nakup varilnih aparatov za varenje TIG AC/DC naj bo previden


Kupujete nov aparat za varjenje TIG AC/DC, CO2 varilni aparat, varilni aparat na polnjeno žico ali točkovni varilni aparat? Naj vas nikar ne zavedejo strani z napisi “Varilni aparat prodam” ali “Varilni aparat prodam ugodno”. Pri nakupu inverterskega varilnega aparata se moramo zavedati, da varjenje predstavlja tveganje za poškodbe. Da bi te preprečili, mora biti varilni aparat v brezhibnem stanju, kar pa na prvi pogled težko ocenimo. Namreč okvare, kot sta ultravijolično sevanje in nastanek nevarnih hlapov, je težko zaznati brez strokovnega pregleda. Ker si želimo maksimalno poskrbeti za vašo varnost in zaščito, vam v podjetju Varikon d.o.o. ponujamo preizkus inverterskih varilnih aparatov v praksi. Naši strokovnjaki vam bodo prisluhnili ter vam poiskali osebno, prilagojeno rešitev. 


Široka ponudba točkovnih, CO2 in TIG AC/DC varilnih aparatov


Naš cilj je, da našim kupcem zagotovimo  brezskrbno in nemoteno delo s široko izbiro kakovostnih varilni aparatov. V naši ponudbi boste našli vrste aparatov, kot so inverterski varilni aparat, točkovni varilni aparat, aparat TIG AC/DC, CO2 varilni aparat in mnogo več. Med najbolj priljubljenimi so:

  • Polprofesionalni varilni aparat na polnjeno žico Telwin, ki zaradi razpona dela in prilagodljivosti vari aluminij, jeklo, nerjaveče jeklo ter pocinkane pločevine.
  • Aparat za varjenje z elektrodo (varilni aparat MMA) odlikujeta visoka produktivnost, kompaktnost, ekonomičnost in preprostost uporabe. Slednja je razlog, da so primerni tudi za začetnike. Inverterski varilni aparat za varjenje z elektrodo se ponašajo z uporabnimi funkcijami za lažji vžig, začetek itd. 
  • Profesionalni aparat za varjenje TIG AC/DC, ki je lahko zračni ali vodni se ponaša z učinkovito tehnologijo activArc, ki spreminja varilni tok z odmikanjem gorilnika od obdelovanca. To prepreči uničenje elektrode, če se ta pomotoma pomoči v talino. 
  • CO2 varilni aparati omogočajo hitro in energijsko varčno varjenje. So pogosta izbira varilcev, saj vsak napravo dobi v konfiguraciji, ki najbolj ustreza njihovi uporabi in potrebam.


varilni-aparat-tig


Prikaži več ... Prikaži manj ...

Video

Izdelki

Pokaži vse >
Varilni aparat MIG/MAG
Varilni aparat MIG/MAG

Ste vedeli, da je varjenje sodobni naslednik starodavnega kovaštva? Res je! Samo, da danes, namesto...

Več
Varilni aparati
Varilni aparati

Podjetje Varikon se ukvarja z varilno tehniko in v njihovi glavni ponudbi so različni varilni aparati....

Več
Točkovni varilni aparat za varjenje
Točkovni varilni aparat za varjenje

Točkovni varilni aparat omogoča točkovno varjenje, ki je inovativna metoda povezovanja kovinskih...

Več
Zaščitna oprema
Zaščitna oprema

Zaščitna oprema ščiti pred številnimi nevarnostmi, povezanimi s poklicem. Škodljivi hlapi, staljena...

Več
Odsesovalne naprave
Odsesovalne naprave

Odsesovalne naprave so najnujnejša oprema v skoraj vsaki delavnici ali hali. Odsesovalna naprava namreč...

Več
Gorilniki
Gorilniki

Pri podjetju Varikon so specializirani za varilno dejavnost in varilno opremo, ki jo potrebujemo. V...

Več
Zaščitna oprema
Zaščitna oprema

Varjenje je postopek, kjer si lahko tako amater kot tudi profesionalec poškoduje vid, se opeče in...

Več

Storitve

Pokaži vse >
Servis varilnih aparatov
Servis varilnih aparatov

Hitro se nam lahko zgodi, da nam varilni aparat več ne bo delal pravilno in bo zanj potrebno popravilu....

Več
Prodaja varilnih aparatov
Prodaja varilnih aparatov

Podjetje Varikon se že več kot 20 let ukvarja z prodajo servisom in popravilom raznih varilnih pripomočkov,...

Več
Pokaži vse >
Optrel Varilne maske - popolnoma nova serija
Optrel Varilne maske - popolnoma nova serija

Zaščitne maske so eden izmed poglavitnih kosov zaščitne opreme za delavce, ki delajo v... Več >

Varilna oprema
Varilna oprema

Za varjenje ni dovolj samo kakovosten varilni aparat, ampak je nujna tudi primerna varilna... Več >

Pokaži vse >
Invertetski varilni aparat in CO2 varilni aparat
Invertetski varilni aparat in CO2 varilni aparat

Inverterski varilni aparat predstavlja napredno tehnologijo v svetu varjenja. Pri vzpostavitvi... Več >

Inverterski varilni aparati
Inverterski varilni aparati

Inverterski varilni aparati vam z vrhunskimi varilnimi karakteristikami in napredno tehnologijo,... Več >

Varilna oprema
Varilna oprema

Varilna oprema predstavlja vsa orodja in potrebščine, ki jih varilec potrebuje za varno... Več >

Varilni aparati pri Varikonu
Varilni aparati pri Varikonu

V podjetju Varikon že več desetletij negujejo tradicijo bogate ponudbe, montaže in servisa... Več >

Varilni aparati
Varilni aparati

V podjetju Varikon, ki je zraslo iz družinskega podjetja Marko Končan s.p., se že trideset... Več >

Pošlji povpraševanje