Pošlji povpraševanje

Kopalniška oprema za moderne kopalnice - Trgocev d.o.o.

Trgocev d.o.o.

Sodobni trendi se že vrsto let jasno kažejo tudi v naših domovih, pri izbiri pohištva, talnih oblog in vseh ostalih predmetov, s katerimi skušamo svoj dom opremiti po svojem okusu in ustvariti čim prijetnejše vzdušje. Tudi kopalniška oprema ter sanitarna oprema sledita modnim zapovedim, in kar je še pomembnejše, sodobni tehnologiji, s katero so materiali vedno boljši, izdelava pa uporabniku prijazna. V podjetju Trgocev sodelujemo z najbolj kakovostnimi in priznanimi slovenskimi in svetovnimi ponudniki kopalniške opreme. Pridite v naš salon keramike v obrtno cono Logatec in si oglejte našo ponudbo.

Sodobna kopalniška oprema

Kopalniška opremaTudi pri opremljanju svojih kopalnic imamo ljudje različen okus, a vsem je skupna želja, da bi bila kopalnica topel in prijeten prostor, v katerem bi se počutili kar se da dobro. K temu seveda največ pripomore kopalniška oziroma sanitarna oprema, saj je ne glede na to, ali so vam bolj pri srcu klasične ali moderne kopalnice, pomembno predvsem to, da se v svoji kopalnici počutite dobro. Da bo kopalnica resnično po vašem okusu, se oglasite v našem kopalniškem salonu in si oglejte našo vrhunsko ponudbo. Naši svetovalci se bodo posvetili vsakemu izmed vas, vam pomagali izbrati vse za kopalnico in izdelali tridimenzionalni izris prostora.

Salon keramike Trgocev - vsa sanitarna oprema na enem mestu

V salonu podjetja Trgocev v Logatcu je vsa kopalniška oprema na voljo na enem mestu. Pri nas lahko kupite vse od talnih in stenskih ploščic do kadi, kopalniških armatur in kabin za prhanje. V našem razstavno-prodajnem salonu si lahko natančno ogledate vse, kar vam ponujamo, nato pa se po posvetu s strokovnjakom odločite za najprimernejšo kombinacijo. So vam pri srcu moderne kopalnice? Brez skrbi! Pri nas je na voljo tudi vsa kopalniška oprema za trendovske kopalnice, ki bodo tako vam kot vsem vašim gostom jemale dih. Najpomembnejše pa je to, da pri vseh izdelkih v naši ponudbi, tako pri izjemno modernih kot pri tistih bolj klasičnih, vztrajamo pri kakovosti, ki si jo zaslužite.

Trgocev d.o.o. | Kopalniška oprema, moderne kopalnice, sanitarna oprema - povezave do naše spletne strani:
Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje