Sobna klima in klimatske naprave Hitachi | Delovanje in montaža klimatske naprave Hitachi Prealpi d.o.o.

Prealpi d.o.o.


Sobna klima in klima naprave Prealpi d.o.o.. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1989 kot uvozno-izvozno podjetje. Danes se podjetje Prealpi ukvarja s proizvodnjo enostavnih in zahtevnih jeklenih konstrukcij, izdelavo delov in polizdelkov za peskalne in druge stroje ter laserskim razrezom pločevine, vključno s krivljenjem in varjenjem.

Podjetje Prealpi pa je tudi zastopnik za klimatske naprave podjetja Hitachi. Podjetje Hitachi zastopamo za različne kakovostne klimatske naprave, klimatizacije in hladilne agregate. Po prodaji klimatske naprave Hitachi vam je na voljo tudi montaža klimatske naprave - Hitachi klime in zagotavljanje pravilnega delovanja klimatske naprave. Podjetje Prealpi vam s pomočjo klimatske naprave, hladilnih agregatov, rekuperatorja zraka in ogrevalnih toplotnih črpalk zagotovi prijeten hlad v vročem poletju in učinkovito gretje v hladnih dneh.

Klimatske naprave Hitachi - na prvem mestu je kvaliteta.

Prealpi - zastopnik podjetja Hitachi za klimatske naprave Hitachi

Hitachi klime so v svetovnem vrhu proizvajalcev klimatskih naprav. Hitachi je ekološko osveščeno podjetje, zato so tudi pri izdelavi vsake klimatske naprave pozorni na samo ekološko neoporečnost klimatske naprave Hitachi. Hitachi je tudi eno izmed vodilnih podjetij na področju raziskav in razvoja na vseh področjih svojega delovanja - tudi na področju Hitachi klime. S proizvodnjo prve klimatske naprave so začeli leta 1919 in od takrat naprej klimatske naprave Hitachi zadovoljujejo potrebe potrošnikov po celem svetu. Klimatske naprave Hitachi so večinoma izdelane in razvite na Japonskem.

Zastopnik za prodajo klime Hitachi je podjetje Prealpi d. o. o., zagotovljena pa vam je strokovno izvedena montaža klimatske naprave, kar zagotovi optimalno delovanje klimatske naprave. Hitachi klime so zagotovilo za kakovost, energetsko varčnost in delovanje v skladu z ekološko zavestjo. Pri podjetju Prealpi so vam na voljo raznolike Hitachi klime:

  • Klima Hitachi Summit FH6/7
  • Klima Hitachi Premium SX8
  • Klima Hitachi Cut Out FX8

Na voljo pa so vam tudi mono/multizone klimatske naprave za večje prostore z zunanjimi in notranjimi enotami za mono in multi sisteme za klimatske naprave.

Prealpi klimatske naprave - montaža klimatske naprave in skrb za delovanje klimatske naprave

Hitachi klime so lahko učinkovite le, če so primerno montirane in vzdrževane. Montaža klimatske naprave in pravilno delovanje klimatske naprave je del naše storitve. Delovanje klimatske naprave je lahko idealno le ob primernem vzdrževanju. Kako lahko zagotovite optimalno delovanje vaše klime Hitachi vam podrobno obrazložimo tudi ob nakupu in sami montaži klimatske naprave. Prepričani smo, da vam bo pravilno delovanje klimatske naprave olajšalo marsikateri vroč poletni dan.

Klima Hitachi - poskrbi za osvežujoče poletne dni.

Prealpi d.o.o. | Prealpi, sobna klima Hitachi, montaža klimatske naprave Hitachi, Hitachi klime - povezave do naše spletne strani:

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje