Betonski zidaki in betonski vogalniki | Cenik betonskih zidakov

Betonski zidaki, betonski vogalniki in drugi izdelki iz betona

V podjetju Oblak commerce d.o.o. poteka proizvodnja in prodaja gradbenega materiala. Sodoben način proizvodnje s pomočjo računalniško vodenih in lasersko krmiljenih linij ter certificirani vhodni materiali zagotavljajo, da so vsi proizvedeni betonski izdelki visoko kakovostni. Po zelo konkurenčnih cenah so vam na voljo betonski zidaki in betonski vogalniki, cestni in vrtni robniki, tlakovci, prane betonske plošče in škarpniki. Poleg naštetih vam nudimo tudi transportni beton. Vabimo vas, da si na naši spletni strani ogledate cenik izdelkov. Trudimo se, da so cene konkurenčne in da ohranimo vrhunsko kvaliteto naših betonski izdelkov.

Betonski zidak - arhitekturni element

Betonski zidak ali betonski blok je eden izmed najosnovnejših arhitekturnih elementov. Uporabljajo se v gradbeništvu, proizvedeni pa so iz cementa, vode, mineralnega agregata, zraka in kemičnih dodatkov za izboljšanje določenih lastnosti betona. Zelo pomembno je pravo razmerje sestavin, ki betonskim zidakom omogoča ustrezno tlačno trdnost. Dandanes si življenja brez njih skorajda ne moremo predstavljati, saj so zidaki in vogalniki glavni sestavni del številnih konstrukcijskih objektov.


Betonski zidaki - namen uporabe

Ker so betonski zidaki in vogalniki, ki jih proizvedemo v betonarni Oblak, izredno kakovostni in tehnično dovršeni, so uporabni za različne namene. Primerni so za zidanje predelnih in konstrukcijskih zidov - za nosilne zidove, temelje ter kletne zidove. Ker so dimenzijsko izdelani izredno točno, jih lahko zidamo na »fugo«. Zaradi tega so naši betonski zidaki še posebej primerni za zidove kmetijskih in industrijskih objektov. Z njihovo uporabo boste privarčevali, saj ne boste potrebovali ometa in fasade, temveč bo zidanju in fugiranju sledilo le še pleskanje. Posebej želimo poudariti, da je vsak betonski zidak podjetja Oblak commerce d.o.o. v skladu z veljavnim evropskim standardom SIST EN 771-3 za betonske zidake. Vsi zidaki imajo tudi veljaven CE znak ter Izjavo o skladnosti. Kakovost proizvodnje betonskih zidakov in vogalnikov kontroliramo v lastnem laboratoriju, občasno pa so izdelki preverjeni tudi v neodvisnih inštitutih.


Podroben cenik betonskih zidakov se nahaja na naši spletni strani

Cene betonskih zidakov in vogalnikov se gibljejo okoli 1€ na enoto, za podrobnejši naših izdelkov pa vas vabimo, da si ogledate našo uradno spletno stran. Na voljo so vam različni betonski zidaki in vogalniki v cementno sivi barvi:
- Zidak NBB20 (19 x 19 x 39cm)
- Zidak NBB25 (24 x 19 x 39cm)
- Zidak NBB30 (29 x 19 x 39cm)
- Vogalnik 20 (19 x 19 x 39cm)
- Vogalnik 25 (24 x 19 x 39cm)
- Vogalnik 30 (29 x 19 x 39cm)


Oblak commerce | Betonski zidaki, cenik betonskih zidakov, betonski vogalniki, zidaki - povezave do naše spletne strani:

- Betonski zidaki
- Betonski zidak
- Cenik betonskih zidakov
- Betonski vogalniki
- Zidaki

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje