Pošlji povpraševanje

Kakovostne balkonske ograje iz aluminija kombinirane z drugimi materiali

Smo podjetje z dolgoletno tradicijo saj se že dvajset let ukvarjamo z izdelavo vseh mogočih vrst balkonskih in dvoriščnih ograj iz aluminija, stekla v različnih oblikah in barvah ter ECO lesa. Poleg balkonskih ograj izdelujemo tudi krilna in drsna dvoriščna vrata, na ročni ali električni pogon, poštne nabiralnike, domofone… Kovinske ograje ne le izdelujemo, temveč naročnikom nudimo svetovanje že pri sami zasnovi ter se trudimo udejanjiti njihove želje in potrebe. Kompletna izdelava klasičnih ali modernih balkonskih ograj je izvedena natančno in hitro, prav tako kot njihova dobava in montaža na mestu samem. Dolga leta dela na tem področju, so nam omogočila, da smo si nabrali mnoge izkušnje, zato se brez težav spoprimemo tudi v zahtevnejših situacijah. Na te najpogosteje naletimo ko si stranke zaželijo posebne izvedbe vrat in kovinskih ograj. Okusi so pri vseh stvareh različni, seveda je tako tudi pri izbiri balkonske ograje in glede na nove standarde so ideje kupcev praktično neomejene.

Horizontalne dvoriščne ograjeVertikslane balkonske ograje


Ograje za balkone niso omejene le na standardne barvne kombinacije

Včasih je bila izbira barvnih kombinacij precej enolična; črni, sivi in rjavi odtenki, mogoče se je kje našla bela različica. Danes temu ni več tako. Ograje za balkone je namreč mogoče popolnoma prilagoditi celotnem videzu objekta, saj jih lahko naročite po barvni RAL lestvici ter tako dobite edinstveno barvno kombinacijo. Če se bolj nagibate h klasiki, naj prevladuje mirna in nevpadljiva barva, vedno pogosteje pa so stranke tudi pri izbiri odtenkov balkonskih ograj drznejše in želijo dodati vložke živahnih barv. Stebre, lamele ali dodatke iz stekla izberete po svojem okusu, profile je mogoče vgraditi horizontalno ali vertikalno, tudi vzorce lahko dodamo… skratka možnosti je ogromno. Moderne balkonske ograje iz naše ponudbe so vedno videti odlično v kombinaciji s kamnitimi pozidavami, lahko jih prebarvamo v videz lesa ali pa jim na vašo željo pustimo naravni, kovinski izgled. Kovinska ograja ne bo le ograja, temveč bo delovala kot okras hiše in povezala celoto.

Panelna blakonska ograjaPanelna dvoriščna ograja


Kovinska balkonska ograja ima mnoge prednosti

Balkonskih ograj je mnogo vrst, vsem kovinskim ograjam ki jih boste našli pri nas, pa je skupna dolga življenjska doba. Zahtevajo minimalno vzdrževanje oz. le čiščenje, so izjemno odporne na mehanske poškodbe in vremenski vplivi jim ne morejo do živega. Edina težava bo najti pravo, saj je izbira res zelo velika. Pokličite nas ali nam pišite, za dodatne informacije smo vam vedno na voljo. Radi vam bomo svetovali, da boste ob koncu del popolnoma zadovoljni.


Več o kovinskih ograjah

Izdelki

Pokaži vse >
Vrtne ograje
Vrtne ograje

Za piko na i v novi hiši, je potrebna tudi vrtna ograja, ki po eni strani skrbi za varnost, po drugi...

Več
Balkonske ograje
Balkonske ograje

Balkonske ograje so elementi stavbe, ki kljub svoji majhni površini na fasadi odločilno vplivajo na...

Več

Pošlji povpraševanje