Pošlji povpraševanje

Dostava paketov po Ljubljani z našo kurirsko službo je hitra, točna in zanesljiva


Dostava paketov po Ljubljani
je le ena od poštno-kurirskih storitev, ki vam jih ugodno nudimo v dostavni službi Mestna dostava. Dostavo manjših in večjih paketov, pa tudi prevzem pošiljk po Ljubljani, nam že 20 let zaupajo številna podjetja, ki so se odločila, da bodo prihranila dragoceni čas in denar za lastno kurirsko službo raje namenila uspešnejšemu poslovanju. Na naši spletni strani www.mestnadostava.si, prek spletnega obrazca ali brezplačne številke preverite, katere storitve so poleg dostave paketov po Ljubljani še na voljo ter kakšen je cenik hitre pošte in dostavni čas.


Nepogrešljiva storitev je hitra pošta - dostavni čas prilagodimo vašim zahtevam


dostava paketov po ljubljaniKljub sodobni tehnologiji, ki nam omogoča obsežno brezpapirno poslovanje, ostajajo nekatere poštno-kurirske storitve še vedno nepogrešljive, med drugim tudi dostava manjših ali večjih paketov. Po Ljubljani in okolici, za naše stranke organiziramo hitro pošto z izjemnim dostavnim časom. Dostava manjših paketov po Ljubljani ni možna le isti dan po prevzemu pošiljke, pač pa jo opravimo nemudoma, v največ nekaj urah, če tako zahtevate. Takšna dostava paketov je obračunana po veljavnem ceniku, cena pa je odvisna od velikosti pošiljke, lokacije dostave in kako hitro želite, da je pošta dostavljena. Pohvalimo se lahko z izredno kratim dostavnim časom, ki ga po dogovoru prilagodimo vsem vašim zahtevam, tudi izven običajnega delovnega časa. Vse to dokazuje, da smo zanesljiv in prilagodljiv partner, ki mu je mar, da poslujete dobro in učinkovito.

VEČ O HITRI DOSTAVI PAKETOV SI PREBERITE TUKAJ!


Dostava manjših paketov - cena je določena glede na velikost in ne težo paketa


Poskrbimo za dostavo pošiljk po Sloveniji in tujini. Za vas ustrezno odpremimo vsakršno pošiljko, poskrbimo za nujno dostavo manjših paketov, izpolnimo ustrezne obrazce (PPT) in poskrbimo, da bo dostava paketov po Ljubljani in drugje opravljena brezhibno. Namesto vas skrbno vodimo oddajno knjigo vsakodnevno odpremljenih pošiljk ter računalniško spremljamo stroške poštnin, ki jih na javni pošti poravnamo mi, enkrat na mesec pa vam zanje izdamo račun. Vaša pošiljka bo pri naslovniku že v naslednjem dnevu.

Več na:mestnadostava.si/dostava-paketov

dostava pošiljke ljubljana

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje