Elementum - prodaja in odkup zlata in srebra ter premoženjsko svetovanje

Elementum zlato

Elementum d.o.o. je podjetje, ki na trgu plemenitih kovin velja za strokovno, odgovorno in zanesljivo podjetje. Čeprav med plemenite kovine prištevamo tudi paladij in platino, pa dajemo v našem podjetju večji poudarek zlatu in srebru, zato je ena izmed naših glavnih dejavnosti usmerjena prav v prodajo teh dveh plemenitih kovin, izvajamo pa tudi odkup Elementum zlata in srebra. Več pozornosti pa namenjamo srebru, saj ima večji potencial in je tudi uporabno, medtem ko se zlato povečini zgolj kopiči.

Kljub temu, da je odkup zlata in srebra enostaven, pa vam pred odločitvijo za tovrstno investicijo toplo priporočamo posvet s premoženjskim svetovalcem. Zato vam v podjetju Elementum nudimo brezplačno profesionalno in individualno premoženjsko svetovanje, ki vam bo omogočilo enostavno in vašim potrebam prilagojeno investiranje v zlato ali srebro.

Premoženjsko svetovanje za zaščito in optimizacijo vašega premoženja

Finančni trg naložbenega zlata in srebra je danes tako raznovrsten in poln izzivov, da zahteva dobro obveščenost o gibanju njunih cen. Na rast cene zlata in srebra vplivajo mnogi različni dejavniki, zato se cene spreminjajo iz minute v minuto. Ker se v podjetju Elementum zavedamo, da so z investicijami povezani tudi vaši individualni cilji, želje in načrti, vam bodo naši premoženjski svetovalci v veliko pomoč.

Individualno premoženjsko svetovanje poteka tako, da vam premoženjski svetovalec predstavi aktualnosti o ekonomskih, gospodarskih in finančnih razmerah doma in po svetu, vsa tveganja, stroške, pa tudi priložnosti, ki jih nosi s seboj perspektivni naložbeni trg plemenitih kovin.

Zlato - konzervativna naložba in odlično darilo

Zlato - mehka, svetleča, rumena, težka in raztegljiva prehodna kovina, ki jo je lahko oblikovati - še zmeraj

slovi kot zanesljiva naložbena kovina. Vlaganje v plemenite kovine je varna in konzervativna naložba, namenjena zaščiti pred padcem vrednosti valute. Odkup zlata in srebra pa je lahko zato namenjen tudi varčevanju na dolgi rok.

Naložbena zlato in srebro sta lahko tudi lepo inNaložbeno zlato uporabno darilo ali - tudi dobesedno - dragocen spomin. Za vsako priložnost se lahko poišče primerno obliko darila. Podjetje Elementum je kot prvo v Sloveniji izdalo slovenski naložbeni srebrnik Prešeren, ki je na voljo tudi v našem darilnem programu. Naložbene plemenite kovine so primerno darilo tudi za otroke, saj jih s tem navajamo na varčevanje. Zlato in srebro pa bosta tako pridobila na veljavi, ki jo ohranjata že tisočletja.

Bodite izvirni - podarite vrednost!


Elementum d.o.o. - povezave do naše spletne strani:
Prikaži več ... Prikaži manj ...
Pokaži vse >
Prenovljena spletna stran podjetja Elementum - nakup zlata in srebra
Prenovljena spletna stran podjetja Elementum - nakup zlata in srebra

Podjetje Elementum že več kot 10 let informira in ozavešča o trgu plemenitih kovin. Poleg... Več >

Pošlji povpraševanje