Drobljenje kamenja v prsti


V običajni prsti se nahaja veliko manjših in večjih kamnov, ki motijo obdelavo s kmetijskimi stroji oz. lahko celo poškodujejo mehanske dele strojev. Prav zato na obdelovalnih površinah opravljamo storitve drobljenja kamenja, s čimer dosežemo, da je prst bolj homogena (poenotena), rahla in tudi polna mineralov, ki nastanejo pri drobljenju. Te minerale rastline uporabijo pri rasti, torej gre pri drobljenju tudi za izboljšavo kemijske strukture tal (nekakšno gnojenje). Podjetje ima v lasti tudi drobilec lesa oz. drobilec vej, s katerim odstranimo poleg neorganskih tudi večje organske dele na zemljišču. Drobljenje kamenja opravljamo s frezo Seppi Supersoil, s katero obdelamo hektar površine v približno 10 do 15 strojnih urah. Drobljenje kamenja lahko s to frezo opravimo do globine 30 cm. Drobljenje kamenja lahko opravimo na njivah, travnikih, ki jih želimo očistiti in na novo zasaditi, pa tudi zazidljivih zemljiščih, kjer nameravamo postaviti objekte. Strojno drobljenje kamenja je v primerjavi z ročnim odstranjevanjem veliko hitrejše in temeljitejše, hkrati pa vam je pri podjetju Tisa na voljo po ugodni ceni.

drobljenje kamenja v prstidrobilec kamenja


Drobljenje gradbenih odpadkov


Po končanih delih velikokrat ostane večja količina gradbenih odpadkov. Če se jih želimo znebiti in istočasno koristno porabiti, potem se odločimo za drobljenje gradbenih odpadkov. Z drobnim materialom, ki nastane pri drobljenju gradbenih odpadkov lahko nasujemo makadamske vaške in gozdne ceste, ki so pogosto uničene od padavin. Drobljenje gradbenih odpadkov tako rešuje ekološki problem in prinaša dodatno korist. Za drobljenje gradbenih odpadkov uporabljamo le nenevarne odpadke.

VEČ O UREDITVI VAŠEGA VRTA SI PREBERITE TUKAJ!


Drobilec lesa

Za primarno predelavo odpadnega lesa uporabljamo drobilec lesa. Produkt tovrstne predelave z drobilcem lesa, so lesni drobljenci. Drobilec lesa nam omogoča predelavo odpadnega lesa, tudi če se v njem nahaja železo- Za dodatne informacije o storitvah z drobilcem lesa nas kontaktirajte preko telefona ali elektronske pošte. Obiščite pa tudi našo spletno stran: www.tisa.si!