Kozmetični salon AM - naravna nega obraza in telesa v Ljubljani

Za lepo in sijočo, predvsem pa zdravo kožo na obrazu je nujno redno čiščenje in odstranjevanje odmrlih celic. To vam zagotavlja klasična nega obraza, ki vključuje ročno masažo obraza in čiščenje kože, hranljivi in vitaminski dodatki pa skrbijo za njen naraven in zdrav videz. Kozmetični salon AM v Ljubljani ima posebej za vas v svoji ponudbi več vrst nege obraza in dekolteja. Za pravo obliko nege se odločimo glede na stanje in tip kože.

Kozmetični salon Am, Ljubljana

Kozmetična nega obraza dr. Hauschka se bistveno razlikuje od klasične. Dr. Hauschka je sinonim za edinstveno kozmetiko, ki zrcali moč narave in upošteva naravne ritme ter procese v koži. Kozmetični salon AM Ljubljana vam poleg nege obraza dr. Hauschka nudi tudi klasično nego obraza in dekolteja, čistilno nego obraza ter osvežitveno nego obraza. Pri čistilni negi obraza se posvetimo predvsem globinskemu čiščenju obraza, ki ga zaključimo z globinsko masko. Po osvežitveni negi pa bo vaša koža na obrazu videti sveža in spočita.

Kozmetični salon AM je v sklopu nege obraza ponuja tudi storitve, kot so:

  • masaža obraza
  • limfna drenaža obraza
  • barvanje obrvi in trepalnic (samostojno ali v sklopu nege obraza)
  • oblikovanje oz. urejanje obrvi

KOZMETIČNO MASAŽNI SALON AM

Kozmetični salon AM, Ljubljana - na voljo tudi različne masaže

Poleg popolne nege obraza in telesa vam kozmetični salon AM nudi tudi različne masaže. Odločite se lahko za klasično masažo, ročno limfno drenažo, refleksoterapijo, anticelulitno masažo, čokoladno masažo, aromaterapijo, azijsko masažo, berbersko masažo, stol masažo ter masažo z olji dr. Hauschka. Masaža je pomembna tudi v času nosečnosti, saj je ravno takrat najbolj pomembna elastičnost kože. Z masažo za nosečnice preprečimo nastanek strij, ohlapnost kože po porodu, olajšamo bolečine v križu in preprečujemo zastoj limfe v telesu. Vsem vrstam masaže je skupno, da blažijo psihični, fizični in čustveni stres ter sprostijo mišično napetost po celotnem telesu.

Kozmetični salon AmKozmetični salon Am v Ljubljani

Privoščite sebi in svojemu telesu sprostitev in nego, ki jo potrebuje. Obiščite Kozmetični salon AM v Ljubljani, kjer bo naša naravna nega obraza poskrbela za zdrav in sijoč videz vaše kože, izbrana masaža pa vas bo popeljala v popolno sprostitev.

Vabljeni tudi na našo spletno stran!

Kozmetični salon AM, Ljubljana | Nega obraza in telesa, masaže - povezave do naše spletne strani:
Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje