Turistična kmetija Vrbnjak, Pomurje - eko turistična kmetija v SlovenijiTuristična kmetija Vrbnjak

Turistično kmetijo Vrbnjak v Pomurju oz. v Prlekiji uvrščamo med ekološke turistične kmetije v Sloveniji. Naša turistična kmetija se nahaja na manjši vzpetini sredi idiličnega podeželskega okolja s travniki, polji in gozdom - v prostoru, ki je kot nalašč za družinske počitnice na kmetiji. Svojim gostom poleg sproščujočega ambienta nudimo bogato ponudbo domačih jedi (kruh iz krušne peči, jedi iz ekološko pridelane zelenjave, razni mesni in mlečni izdelki) in pijač (domače vino, žganje in naravni sokovi) ter možnost izposoje koles.


Aktivnosti na turistični kmetiji Vrbnjak v Pomurju

Počitnice na kmetiji Vrbnjak omogočajo raznovrstne športne aktivnosti in oglede kulturnih spomenikov v okolici, zaradi česar je oddih na naši turistični kmetiji posej primeren za družinske počitnice. Malokatera turistična kmetija v Sloveniji se lahko pohvali s tako obsežno ponudbo rekreacijskih dejavnosti, ki vključuje tudi jahanje konjev v menaži in na terenu ter športni ribolov v bližnjih jezerih. Turistična kmetija Vrbnjak v Pomurju oz. v Prlekiji leži nedaleč stran od termalnih kopališč Bioterme Mala Nedelja in Terme Banovci ter v neposredni bližini gozda, ki je nalašč za sprehajanje, kolesarjenje in nabiranje gozdnih sadežev ali gob. V toplejših mesecih leta omogočamo igranje badmintona in odbojke na travi, pozimi pa so gostom na voljo urejene smučarske tekaške poti med polji in sankanje za najmlajše. V okolici naše turistične kmetije se nahaja več urejenih pohodniških in kolesarskih poti, ki vodijo do bližnjih turističnih točk. Družinske počitnice na kmetiji Vrbnjak lahko popestrite tudi s spoznavanjem domačih in hlevskih živali (na kmetiji imamo psičko, mucko, gosjo družino, konje in teličko) ter z vključevanjem v redna kmečka opravila (trgatev in prešanje, žetev in mlatev po starem, trganje koruze, domače koline ...).


Spoj udobja in prvinskih ritmov narave

Zakaj so družinske počitnice na turističnih kmetijah v Sloveniji posebno doživetje? Počitnice na kmetiji vas zbližajo z lepoto cikličnih ritmov kmečke podeželske narave. Mir, športne dejavnosti in udobje, ki ste jih deležni med bivanjem na turistični kmetiji, pa imajo ugoden vpliv na psihofizično stanje vašega celotnega organizma, saj podpirajo dobro počutje in sproščanje morebitnih umskih in telesnih napetosti.

Turistična kmetija Vrbnjak v Pomurju razpolaga s štirimi apartmaji z dvema, štirimi ali šestimi ležišči. Vsi apartmaji so lično in udobno opremljeni ter klimatizirani. Ker smo svojim gostom poleg komfortne nastanitve želeli priskrbeti celovito sprostitev in razvajanje, smo semena udobja in dobrega počutja posejali tudi v svojo kulinarično ponudbo s pristnimi kmečkimi domačimi jedmi in ekološko pridelano hrano.

Za dodatne informacije o ponudbi turistične kmetije Vrbnjak v Prlekiji vas vabimo na našo spletno stran!

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje