Ekovit d.o.o. | Solarna električna energija in fotovoltaične celice

Ogrevalni sistemi | Ekovit d.o.o.

Solarna električna energija - energija sonca za vsak dom


Solarna električna energija je energija sonca oz. svetlobna energija, ki jo solarni kompleti pretvorijo v električno energijo. Sončni paneli zbirajo sončno svetlobo, pri čemer so fotovoltaične celice kraj neposredne pretvorbe, ki jo vršijo solarni sistemi. Cena takšne energije je skoraj nična, možno pa jo je rabiti za vrsto potreb. Z njo se lahko napajajo tako zapestne ure kot ogrevalni sistemi. Kako učinkovito je energija sonca porabljena, da iz nje nastane solarna električna energija, je odvisno od tega, kako kompleksno in domišljeno je solarna oprema sestavljena. Fotovoltaične celice pri najbolj zahtevnih in najdražjih izvedbah poskrbijo, da energija sonca v 40 odstotkih postane solarna električna energija.

Solarni sistemi - cena je nizka tako za uporabnika kot za okolje


Ena bolj trajnostno naravnanih tehnologij so zagotovo solarni sistemi. Cena te tehnologije je iz leta v leto nižja in solarna oprema je pri novih gradnjah naložba, ki se hitro povrne. Tudi za naravno okolje so najprijaznejši ravno solarni sistemi, cena njihove izdelave in vgradnje je za okolje namreč neobstoječa. Solarna električna energija je pač le energija sonca - ni je potrebno kopati ali vrtati. Okoljsko neobremenjujoči so tudi materiali, iz katerih so narejeni solarni sistemi. Cena je za uporabnika primerjalno nizka sploh, ker so drugi ogrevalni sistemi izrazito dragi. Fotovoltaične celice so enkraten strošek, ki se ne ponavlja enkrat ali večkrat letno, in iz tega vidika vam solarni ogrevalni sistemi prihranijo mnogo več, kolikor stanejo sami solarni sistemi. Cena pri tej tehnologiji torej ni vprašanje. To so Ekovit solarni sistemi - cene tu ne plačuje niti okolje niti vi.

Fotovoltaične celice oz. solarni kompleti - različni ogrevalni sistemi po meri


Podjetje Ekovit d.o.o. ponuja pot do čiste energije. Varčno ogrevanje omogočajo tudi drugi sistemi. Ekonomična poraba toplotne črpalke je prav tako trajnostno naravnana kot solarni sistemi. Cena toplotne črpalke je ugodna tako z ozirom na vašo osebno porabo kot tudi glede na okolje. Ogrevalni sistemi, ki jih ponuja naše podjetje so modularni in prilagodljivi. Fotovoltaične celice prlagodimo vašemu okolju in energijskim potreba in ogrevalni sistemi, ki vam jih ponujamo, so vedno stvar presoje optimalne učinkovitosti. Energija sonca je pri nas ukročena vam v prid; prav to je namreč solarna električna energija. Skozi fotovoltaične celice ustvarjena simbioza, ki jo živijo človek, energija sonca in okolje. Ogrevalni sistemi Ekovit d.o.o. pomenijo različne odgovore: če vas zanima solarna električna enegrija in če želite, da je energija sonca vaš zaveznik, ne oklevajte. Odločite se za fotovoltaične celice pri Ekovit d.o.o.

Ekovit d.o.o. | Solarna električna energija in fotovoltaične celice, povezava do naše spletne strani: