Pošlji povpraševanje

Volkswagen je znamka, ki garantira kvaliteto

AC Kondor je uspešno slovensko trgovsko podjetje, ki je v letu 2018 osvojilo dvakratni naziv “trgovec leta” na področju osebnih in gospodarskih vozil, ki ga družba Volkswagen Slovenija podeljuje glede na izpolnjene kriterije kot so doseganje letnega načrta prodaje, zadovoljstvo strank z nakupom in svetovanjem ter način financiranja nakupa avtomobila. Isti naslov za področje gospodarskega programa, smo ponovno prejeli tudi v letu 2019. Zavedamo se da so takšni rezultati plod truda celotne ekipe, ki si z osebnim pristopom prizadeva kar se da zadovoljiti potrebe svojih strank. Iz povprečja izstopamo z izjemno prilagodljivostjo, kakovostjo storitev in ponudbe ter odlično lokacijo.

AC Kondor prodaja novih in rabljenih Volkswagen vozil


V podjetju se ukvarjamo s prodajo rabljenih avtomobilov in novih osebnih ter gospodarskih Volkswagen vozil, za katere omogočamo tudi testne vožnje ter menjavo letnih in zimskih gum. Ponujamo kleparska dela, popravila avtomobilov po toči, servis Vw vozil, v našem prodajnem salonu pa najdete tudi zimske in letne gume različnih znamk ter električna Vwagen vozila. Če tam morda vseeno kaj pogrešate, pa to gotovo najdete v naši spletni trgovini, kjer so na voljo dopolnilna oprema in rezervni deli znamke Volkswagen, dopolnilna oprema znamke Audi in Škoda, igrače, oblačila in obutev, vlečne naprave, kompleti koles, obloge za prtljažne prostore, izdelki za nego vozila, zaščitni izdelki, gumijaste preproge, različne avtomobilske nalepke, oprema in dodatki za mobilnost ipd.

Volkswagen nova in rabljena vozila v AC Kondor

Obiščete nas lahko na Letališki cesti 9, v Ljubljani, kjer vam naši prijazni uslužbenci po želji izdelajo tudi  kartico zvestobe, s katero lahko pridobite številne ugodnosti, kot so 20 % popusta pri nakupu izdelka meseca in brezplačni kontrolni pregled vozila enkrat letno, pridobitev ugodnosti in bonusov ter možnost obiskov naših dogodkov, celovitost ponudbe na enem mestu v okviru pooblaščene prodajno-servisne mreže, brezgotovinsko fleksibilno obročno odplačevanje blaga in storitev z limitom po meri stranke, brezplačno 24 urno asistenco, 7 dni na teden po vsej EU, ki se z vsakim servisnim pregledom, opravljenim v pooblaščeni servisni mreži v Sloveniji podaljša ter digitalizacijo storitev z SMS-sistemom, direktnimi obremenitvami, spletnim portalom in e-računi. Našo kartico lahko po želji nadgradite tudi v plačilno kartico zvestobe Porsche Group Card, ki omogoča prilagodljivo brezgotovinsko obročno odplačevanje dobroimetja in storitev ter brezplačno vodenje vašega računa. Z njo lahko plačate servis, servisne storitve, kupite pnevmatike in platišče oz. si izberete kaj iz programa dodatne opreme za vaše vozilo (oblačila, obeski, dodatki za vozilo …). Izdelava kartice je brezplačna. Vse kar potrebujete je vaše prometno dovoljenje in osebni dokument. Za vse informacije smo na voljo na našem spletnem naslovu, telefonski številki ali v prodajnem salonu.

AC Kondor

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje