Prehod - zunanje pohištvo za ljudi, ki znajo uživati

Vrtno pohištvo Prehod

Ob napornem delavniku in natrpanem urniku ljudje vedno manj časa preživimo doma, zato je še toliko pomembneje, da se v prostih trenutkih, ki so nam na voljo, resnično sprostimo in uživamo tako, kot nam ustreza. Prodajno-razstavni salon Prehod vam ponuja različno vrtno pohištvo (vrtne garniture, stoli, mize, klopi in ležalniki), ki bo vašo teraso, balkon ali vrt spremenilo v prijeten kotiček za mirno uživanje na prostem ali za živahne zabave pod milim nebom - kakor vam pač najbolj prija. V salonu Prehod so vam poleg pohištva iz različnih materialov (na primer teak) na voljo tudi dodatki za dom in vrt - pravzaprav boste v razstavno-prodajnem salonu Prehod našli popolnoma vse, kar potrebujete za uživanje na prostem.

Elegantno pohištvo vrhunskih oblikovalcev za zahtevne kupce

Podjetje Prehod je vse svoje napore usmerilo k enemu samemu cilju: ponuditi svojim strankam vrhunsko pohištvo izjemnih oblikovalcev. Naše zunanje pohištvo ustreza najvišjim kakovostnim standardom, obenem pa je zasnovano tako, da odraža vrhunski okus in zunanji prostor spremeni v oazo užitka. V ponudbi podjetja Prehod je pohištvo različnih slogov, ki ustreza izbranemu okusu ljudi, ki vedo, kaj hočejo. Pohištvo ter dodatki za dom in vrt sledijo sodobnim trendom in z uporabo sodobne tehnologije spremenijo vaš prostor v čudovit kotiček za sproščanje - ne glede na to, ali prisegate na razkošno tradicionalno pohištvo, elegantno klasiko ali sodobne trende. Da bi vam pri izbiri še dodatno pomagali, smo v salonu Prehod trikrat tedensko pripravili svetovalne dneve.

Razstavno-prodajni salon Prehod za vse okuseEksperimentalni studio Prehod

V razstavno-prodajnem salonu Prehod vam ponujamo zunanje pohištvo iz različnih materialov. V naši ponudbi so izdelki, ki v skladu s sodobnimi trendi združujejo različne materiale, kot so teak, kovina in sintetična pletiva, ki zagotavljajo čudovit videz in so obenem odporni na vremenske vplive. Vrtovi in terase s pohištvom ter dodatki za dom in vrt salona Prehod postanejo osrednji prostor za uživanje, sproščanje ali pa družabno življenje - odvisno od trenutnih želja uporabnika. Z našimi svetovalci bomo prostor, ki ga imate na razpolago, izkoristili v najboljši možni meri ter običajno teraso ali vrt spremenili v čudovit kotiček za sproščanje.

Prehod, d.o.o. | Prehod, teak, zunanje pohištvo, dodatki za dom in vrt - povezave do naše spletne strani:
  • Prehod
  • Teak
  • Zunanje pohištvo
  • Dodatki za dom in vrt
Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje