Digitalni tisk - del bogate ponudbe, ki jo nudi tiskarna Camera Ljubljana

Digitalni tisk LjubljanaDigitalni tisk omogoča zelo hitro izdelavo tiska, saj predhodna grafična priprava ni potrebna. Digitalno tiskanje namreč poteka naravnost iz datoteke, zato odpadejo stroški montaže, izdelave filma in tiskarske plošče. Po zaslugi profesionalnih strojev lahko tiskamo na večje površine, hitreje in ceneje od navadnega tiska. To dokazuje tudi naš cenik digitalnega tiska, ki vam je na voljo na naši spletni strani. Digitalni tisk se ponaša s kakovostnimi barvami, ki se takoj posušijo in tako pripomorejo h krajšemu času tiskanja. Digitalni print je primeren za tiste vrste tiskovin, katerih vsebina je vsakič drugačna, za takšne, ki jih potrebujete vedno znova (tiskanje letakov), primeren pa je tako za številčno majhne kot za večje naklade. Predvsem pa ima digitalni tisk osebno noto, ki da vaši tiskovini unikaten pečat. To še posebej velja za digitalno tiskanje letakov, vizitk in koledarjev.
Tiskarna Camera Ljubljana vam na področju digitalnega tiska nudi tiskanje v barvni ali črno-beli tehniki. Tiskamo lahko na matiran brezlesni, matiran premazni in gloss papir ter na različne barvne medije in nalepke. Največja standardna velikost papirja je 488x330 milimetrov (tiskovna površina 475x320 milimetrov), ki je primerna za tiskanje plakatov, teža papirja pa od 80 do 300 g/m2. Za odlično kakovost odtisov poskrbi digitalni tiskarski stroj Xerox 700.

Cenik storitev priča o ugodnih cenah

Cenik za digitalni tisk prikazuje zgolj informativne cene, zato vam svetujemo, da nam za natančen izračun pošljete povpraševanje na tisk@camera.si. Veseli bomo tako vašega povpraševanja kot kasnejšega naročila. Zagotovo vas bo navdušil tudi podatek, da vam ob večjem naročilu po dogovoru priznamo popust - akcija, ki jo naše stranke najpogosteje koristijo ob tiskanju letakov.

PREVERITE TUDI CENIK TISKANJA PLAKATOV

Visokokakovostno grafično oblikovanje

Celovito rešitev za najboljšo možno podobo vašega podjetja ponuja naš grafični studio, ki bo poskrbel za grafično oblikovanje in tiskanje vizitkter tiskanjeletakov, knjig, brošur, publikacij, plakatov, koledarjev in drugih tiskovin.

Osebna predstavitev ali predstavitev podjetja je lahko poseben izziv, a ne za naše grafične oblikovalce, ki bodo projekt izvedli od začetka do konca - od idejne zasnove, izdelave logotipa, izbora tipografije do oblikovanja najrazličnejših publikacij za vaše podjetje. Dobro izdelana in lična vizitka je za prvi vtis o podjetju lahko zelo pomembna, saj lahko pozneje pripomore k stalnemu poslovnemu sodelovanju in boljšim prodajnim rezultatom.
Tiskarna Camera Ljubljana pa vam ne nudi samo digitalnega tiskanja. V lastnem fotografskem studiu s profesionalno osvetlitvijo izdelujemo visokokakovostne digitalne fotografije. Nudimo tudi fotografiranje na terenu ter najem fotostudia.

Camera Ljubljana - digitalni tisk z osebno noto. Vabljeni na našo spletno stran!

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje