Pošlji povpraševanje

Čiščenje poslovnih prostorov za čisto in sveže delovno okolje

Delovno okolje je prostor, kjer preživimo večji del svojega življenja, zato ni vseeno, kako se pri delu počutimo. Čistilni servis Ljubljana Horvat za vas redno vzdržuje red in čistočo v vaših pisarnah, sejnih sobah, čajnih kuhinjah ter ostalih prostorih. Vsakodnevno čiščenje poslovnih prostorov zajema čiščenje sanitarij, sesanje oz. pomivanje pisarn, hodnika, predprostorov in vhodov, praznjenje košev za smeti, pepelnikov, čiščenje tehnične opreme in stolov, čiščenje čajne kuhinje in brisanje prahu z vseh delovnih površin z mikro krpo.
V tedensko čiščenje poslovnih prostorov je vključena menjava vrečk v koših za smeti, ometavanje pajčevine, čiščenje radiatorjev, temeljito čiščenje sanitarij in frekvenčno obremenjenih mest. Trimesečno čiščenje poslovnih prostorov pa zajema pomivanje okenskih stekel (notranjih in zunanjih) v vseh prostorih, čiščenje žaluzij, omar na hodnikih in v vseh pisarnah, radiatorjev in parapetov, vseh vrat ter strojno čiščenje vseh talnih površin.
Čistilni servis Ljubljana Horvat čiščenje poslovnih prostorov prilagodi terminom in zahtevam, ki najbolj odgovarjajo vašemu procesu dela. Glede na dolgoletne izkušnje vam lahko svetujemo, kakšno čiščenje poslovnih prostorov je najbolj primerno za vas.

Čiščenje poslovnih prostorov in sedežnih garnitur v njih

Čiščenje poslovnih prostorov

Redno in temeljito čiščenje sedežnih garnitur je zelo pomembno, saj se največ prahu, umazanije in pršic nahaja ravno v tkaninah. Prašni delci, odmrle in odpadle kožne celice iz našega telesa in lasišča, vse te nečistoče se neprestano nabirajo na površini sedežne garniture, prodirajo v njeno notranjost in omogočajo razvoj vseh mogočih bakterij.
Najboljšo rešitev predstavlja globinsko čiščenje, ki bo iz sedežnih garnitur in ostalega oblazinjenega pohištva uspešno odstranilo vso umazanijo, madeže in seveda številne mikroorganizme. Barve bodo po čiščenju osvežene, tkanina pa zaščitena pred ponovnim nabiranjem umazanij.
Globinsko čiščenje sedežnih garnitur je kar zahtevna naloga, ki za dobro izvedbo zahteva profesionalne globinske stroje, ustrezna čistilna sredstva in strokovno znanje. Zato je tovrstno čiščenje sedežnih garnitur najbolje prepustiti strokovnjakom. Kot je tudi čistilni servis Ljubljana Horvat.

Nimate časa za generalno čiščenje stanovanja ali pa se vam ne ljubi čistiti? Brez skrbi - pokličite čistilni servis Ljubljana Horvat, ki vas bo razbremenil nehvaležnega dela, obenem pa poskrbel za zanesljivo čiščenje na domu, tako da se boste vedno vračali v čiste prostore.

Vabljeni k ogledu naše spletne strani.

Eko čiščenje d.o.o. | Profesionalno vzdrževanje stavb

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje