Pošlji povpraševanje

Bazeni Bestway - zabava in osvežitev v vročih poletnih mesecih

Zunanji bazen

Poleg napihljivih bazenov Intex boste na naši spletni strani našli tudi napihljive bazene Bestway, ki so prav tako idealni za zabavo in osvežitev v vročih poletnih mesecih. Bazeni Bestway so izdelani iz posebno odpornih in stabilnih materialov, zaradi česar imajo bazeni Bestway dolgo življenjsko dobo.

Blagovno znamko MojePoletje.Si smo razvili, ker želimo slovenskemu trgu, zlasti pa oboževalcem poletja, ponuditi najbolj inovativne in kakovostne izdelke za uživanje v vročih dneh, naj bo na dopustu, potovanju ali pa pri vas doma. Na voljo je pestra izbira izdelkov, ki so izdelani iz okolju prijaznih materialov, saj želimo varovati okolje - med njimi so zunanji vrtni bazeni Bestway. V naši bogati ponudbi pa so tudi bazeni za otroke.

Družinski vrtni bazeni Bestway nudijo veliko prostora

Domači zunanji bazeni Bestway ovalne oblike in dimenzij 610x366x122 centimetrov in 549x366x122 centimetrov nudijo zelo veliko prostora za vse vrste vodnih aktivnosti, od plavanja do igranja odbojke ali preprosto uživanja v poletnih dneh. Bazen postavimo hitro in enostavno, saj rob bazena preprosto napihnemo, bazen pa nato raste in dobiva obliko z dodajanjem vode. Dodatno opremo si izberete sami in jo poljubno kombinirate.

Otroški bazen
Bazeni za otroke velikosti 366x91 in 366x76 centimetrov

Okrogli domači bazeni Bestway velikosti 366x91 centimetrov in skoraj metrom globine so primerni za učenje prvih pravih plavalnih zamahov vaših otrok. Prav tako pa bodo svoje zadovoljstvo v ohladitvi našli odrasli. Bazen že vsebuje vodno čistilno napravo, zato lahko vodo pustite v bazenu čez celo kopalno sezono. Za vse, ki želite v poletnih radostih uživati kar na svojem vrtu, so vrtni bazeni Bestway dosegljivi po ugodni ceni.

Bazeni Bestway velikosti 366x76 centimetrov so prav tako primerni za zabavo in ohladitev. S skoraj štirimi metri premera, napihljivim robom za dodatno varnost in zadostno globino je bazen odličen za uživanje v vodi ali učenje plavanja vaših otrok.

Vse za poletje - Moje poletje.si. Vabljeni!

Moje Poletje d.o.o. - povezave do naše spletne strani:
Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje