Pošlji povpraševanje

Prodaja čistilnih naprav, zbiralnikov vode ter lovilcev maščob

V podjetju S5 Projekt d.o.o. se ukvarjamo s prodajo materialov za nizko gradnjo, kot so PVC cevi, betonske cevi, rešetke in pokrovi. Naša ponudba pa obsega tudi različne biološke čistilne naprave, med katerimi najdete tako večje kot male ter naprave brez elektrike. Poleg čistilnih naprav pri nas najdete tudi zbiralnike vode oziroma deževnice ter lovilce olj in maščob.

čistilna napravazbiralnik vode

Biološke čistilne napraveOxyfix®,Airoxy® inX-PERCO®

V naši ponudbi najdete naslednje čistilne naprave:

  • Oxyfix® male čistilne naprave so namenjene čiščenju odplak iz bivalnih in poslovnih objektov, ki niso povezani na javno kanalizacijo. Odlikuje jih enostavna vgradnja, enostavno vzdrževanje, ter tiho delovanje.
  • Airoxy® večje čistilne naprave so prirejene posebej za čiščenje odpadnih vod iz manjših naselij, večstanovanjskih zgradb, šol, hotel in drugih turističnih objektov, ki niso priključena na javno kanalizacijo.
  • X-PERCO® čistilna naprava brez elektrike, ki je primerna tako za stanovanjske hiše in vikende kot tudi poslovne objekte in pasivne gradnje. Odlikuje jih dolga življenjska doba vgrajenih komponent ter nizki stroški vzdrževanja.

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje