Gorenje+: Vrhunska bela tehnika Gorenje+ priznanih znamk

Gorenje+


Gorenje+ ali tudi Gorenje Plus je blagovna znamka, ki je narejena po meri sodobnega, učinkovitega in dinamičnega človeka. Posebna ponudba s širokim izborom ekskluzivnih kuhinjskih aparatov linij kot so Gorenje Ora-Ïto, Gorenje Pininfarina, Gorenje Crystallized, Gorenje designed by Karim Rashid in Gorenje Simplicity bo pulz vašega življenja še boljši.


Gorenje+ za sodoben, dinamičen življenski stil

Gorenje+ blagovna znamka je namenjena kupcu, ki od življenja in svoje kuhinje pričakuje le najboljše. V skupno celoto smo pri aparatih uspešno povezali koncept, enostavno uporabo in vrhunsko oblikovanje, tako da se pulz vaših aparatov kar najbolje prilagodi pulzu vašega dinamičnega življenja. Gorenje+ prodajni salon vas s svojo izbiro vrhunskih aparatov linijGorenje Ora-Ïto, Gorenje Pininfarina, Gorenje Crystallized, Gorenje designed by Karim Rashid in Gorenje Simplicity nikoli ne bo pustil ravnodušnih. Naša posebna ponudba Gorenje+ bo v vašem domu pričarala občutek domačnosti in profesionalnosti, saj se boste zaradi moderne zasnove v vaši kuhinji počutili kot največji kuharski mojstri. Bela tehnika Gorenje+ vas ne bo nikoli pustila na cedilu.


Gorenje+ izdelki s plus lastnostmi

Gorenje+ aparati sledijo vsem modernim oblikovnim in tehnološkim smernicam, ki so našem podjetju združene v koncept plus. Plus izbira vam tako omogoča, da bodo kuhinjski elementi po vašem izboru vedno povsem usklajeni med seboj.

Gorenje+ tehnologija pomeni, da smo pri izdelavi izdelkov upoštevali vse najnovejše tehnološke smernice in uvedli celo nekaj svetovnih inovacij, ki omogočajo enostavno uporabo in boljše rezultate.

  • Sodobni Gorenje+ dizajn vam omogoča, da se izbrani aparati povežejo v celoto z vsako kuhinjo.
  • Gorenje+ preprostost pomeni, da bo res preprosto vse - tako vgradnja kot uporaba.
  • Gorenje+ odgovornost poskrbi, da so upoštevani najvišji okoljski standardi v izdelavi, pri uporabi in ravnanju z odsluženimi aparati.
  • Gorenje+ življenje upošteva vse zahteve, ki jih ima do vas sodobno, dinamično življenje. Gorenje+ garancija naših aparatov je nadstandardna, plus servis - pooblaščeni servis Gorenje+ s strokovno usposobljenimi serviserji pa zagotavlja hitro reševanje nastalih problemov.


Plus poreklo vam zagotavlja, da so aparati plod sodelovanja Gorenjevih strokovnjakov. Gorenje Plus koncept vam tako zagotavlja vrhunske aparate, ki zadostijo vsem tehnološkim, okoljskim, sodobnim standardom in smernicam, ki vam omogočajo, da pulz vašega življenja ne zastane.


Gorenje+: ekskluzivnost za vašo kuhinjo

Gorenje+ aparati so ekskluzivni izdelki za ekskluzivne kupce. Prodajni salon Gorenje+ in dobro organizirana prodajna mreža kuhinjskih specialistov po celi Sloveniji vas že nestrpno pričakujemo.


Gorenje+ aparati: z njihovo registracijo postanite član kluba Extra

Gorenje+ posebna ponudba je pripravljena posebej za naše zveste kupce. Gorenje+ vam omogoča, da se z registracijo vašega aparata včanite v klub Extra, kjer smo za vas pripravili še dodatne ugodnosti, kot so osebni svetovalec na domu in v salonu, odzivnost servisa 24 ur na dan med delovniki in brezplačna številka, kjer smo vam vedno na voljo.


Gorenje, blagovna znamka Gorenje+:

Prikaži več ... Prikaži manj ...
Pokaži vse >
Ozimica gratis!
Ozimica gratis!

Letos vam ne bo treba skrbeti zaradi ozimnice, za to smo poskrbeli mi! Več >

SPOMLADANSKO KUHANJE
SPOMLADANSKO KUHANJE

Dobimo se 8. marca 2012 ob 18h v GORENJE STUDIU v Limbušu!NE ČAKAJTE! PRIDRUŽITE SE NAM!Še... Več >

Pošlji povpraševanje