Otroška oprema - izbira otroške posteljice naj bo skrbno premišljena

Otroška oprema med drugim vključuje vse glavne kose otroškega pohištva, med katerimi so zagotovo najbolj pomembne otroške posteljice in previjalne mize. Otroška posteljica je kos otroškega pohištva, ki ga boste potrebovali že takoj po rojstvu. S tem boste otroka že takoj začeli navajati, da je otroška posteljica prostor, kjer spi.

Pri nakupu otroške posteljice se bolj kot na samo ceno osredotočite na kakovost, varnost in udobje - le v tem primeru je nakup smiseln. Na voljo so različne dimenzije otroške posteljice, ki so primerne za različne starosti otrok. Za najmlajše so najbolj primerne zibelke, starejši otroci pa lahko spijo v posteljah od velikosti 120x60 centimetrov naprej. Otroška posteljica naj bo izdelana iz kakovostnega lesa, predvsem pa naj bo udobna, saj so otroci lahki in jim je najbolj prija spanje v mehki postelji.

Da bo otroška posteljica vizualno zabavna, izberite žive barve. Še najbolj pa se bo vaš otrok razveselil pisane otroške posteljice v obliki živali, avtomobilov ali pa z motivom najljubšega risanega junaka.

Otroške stajiceOtroške stajice - nepogrešljiva otroška oprema

Ko je otrok star pet ali šest mesecev, je čas za nakup otroške stajice, ki nemudoma postane nepogrešljiva otroška oprema. V času, ko moramo karkoli postoriti po stanovanju, so otroške stajice idealen prostor za otroško igro in počitek. V njej se lahko otrok brez skrbi igra in ni nevarnosti, da bi kam padel.

Stajico pa je dobro primerno opremiti. Kot otroške stajice obložite z blazinami, ki podpirajo otrokov hrbet. Blazine namestite tudi ob bokih, saj dojenčki sprva še slabo držijo ravnotežje in v sedenju padejo bočno. V stajico lahko damo kocke in knjige iz blaga, mehke plastične obroče, igrače iz pliša in latexa ter igrače, ki jih lahko obesimo na rob otroške stajice.

Poceni otroški vozičkiOtroška oprema - poceni otroški vozički

V otroški trgovini Miška so vam na voljo tudi poceni otroški vozički. Voziček z globoko košaro je najprimernejši za novorojenčke in dojenčke. Za dojenčke, ki že sami sedijo, so bolj primerni športni vozički z dovolj čvrstim sedalom in naslonjalom, ki se ne upogibata. Športni otroški voziček Marela se zloži na način dežnika. Na voljo pa so tudi vozički za dvojčke in trojčke. Poceni otroški vozički so namenjeni različnim starostim dojenčka in so različnih oblik.

V otroški trgovini Miška vam je na voljo kakovostna otroška oprema po ugodni ceni. Poleg otroških posteljic, stajic in vozičkov so vam na voljo tudi otroški avtosedeži in vsa ostala otroška oprema za otroške in mladinske sobe.


Vabljeni!


Otroška trgovina Miška | Najboljša otroška oprema za otroke vseh starosti - povezave do naše spletne strani:

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje