Prevajalska agencija Julija d.o.o.

Prevajalska agencija Julija

Storitve agencije za prevajanje Julija so kakovostne

Agencija za prevajanje Julija vam nudi prijaznost in hitro odzivnost

Danes je znanje tujih jezikov izjemno pomembno. Na različnih področjih življenja se srečujemo s situacijami, ko je tuj jezik neizogiben. In velikokrat je potrebno sestavljati dokumente v tujem jeziku. Vendar nam zaradi prehudega tempa zmanjkuje časa, da bi se ukvarjali s prevodi. Zato je agencija za prevajanje Julija prava rešitev. S podporo in vrhunsko usposobljenim kadrom vam namreč zagotavljamo kvalitetne in hitre storitve; prevajanje in lektoriranje v več kot 93 svetovnih jezikov, sodno overjeni prevodi različnih listin, simultano in konsekutivno tolmačenje na različnih dogodkih, organizacija konferenc s podporo opreme za simultano tolmačenje z izkušenimi tolmači itd. Ponudba agencije za prevajanje Julija je zares pestra, zagotavljamo pa vam 100% korektnost vseh prevodov. Marsikje se namreč zgodi, da so določene besede ali stavki prevedeni v napačnem kontekstu, kar zna biti zelo problematično. Vendar je pri nas ta skrb odveč, saj ima prav vsak prevajalec agencije za prevajanje Julija najmanj pet let izkušenj in najmanj 1000 prevedenih strani s področja, za katerega je usposobljen.

Dobra prevajalska agencija Julija s strankami po vsej Sloveniji

Nova Gorica, Ljubljana ali Maribor - zaupajo nam povsod

Prevajalska agencija Julija vam nudi kakovostne jezikovne storitve tudi izven delovnega časa. Če imate jezikovna vprašanja, ali pa želite, da vam pripravimo ponudbo za vaš prevod, nas pokličite na brezplačno telefonsko številko. Na tej številki smo vam na voljo tudi izven delovnega časa. Če bi radi stopili z nami v kontakt, nas torej lahko pokličete na brezplačno telefonsko številko ali nas obiščite kar na sedežu podjetja. Prevajalska agencija Julija je dobra prevajalska agencija, ki ima veliko različnih strank. Pokrivamo namreč vsa področja in prevajamo raznovrstna besedila, kot so finančna poročila, pogodbe, časopisni članki, navodila za uporabo itd. Tako so naše stranke npr.: Kapitalska družba, Zurnal24.si, Institut Jožef Štefan, OBI, Zavod Republike Slovenija za šolstvo itd. Z nami pa sodeluje tudi Poslovno-tehniška fakulteta Nova Gorica.

Storitve naše prevajalske agencije so zelo raznolike

Iščemo prevajalce, zato vabljeni, da se pridružite našemu kolektivu

Glede na to, da v prostorih agencije za prevajanje prevajamo in lektoriramo v več kot 93 svetovnih jezikov, poleg tega pa se ukvarjamo še s storitvami, kot so; sodno overjeni prevodi različnih listih, simultano in konsekutivno tolmačenje na različnih dogodkih, organizacija konferenc s podporo opreme za simultano tolmačenje... se naš kolektiv ves čas širi. V naši agenciji je nujno, da imamo vrhunske, usposobljene prevajalce. Če ste izkušeni prevajalci in lektorji v katerikoli jezikovni kombinaciji, ste vabljeni, da se nam pridružite. Vabljeni pa tudi sodni in konferenčni tolmači. Za začetek nam pošljite svoj življenjepis na elektronski naslov. Na naši spletni strani najdete informacije, kaj vse naj življenjepis obsega. Iščemo prevajalce, ki so sposobni in odlični.

Prevajalska agencija Julija d.o.o., povezava do naše spletne strani:
Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje