Pošlji povpraševanje

Računovodski servis Računovodska točka - ugoden in zanesljiv partner

Računovodski servis Računovodska točka že 10 let nudi celovite knjigovodske storitve, davčno svetovanje in računovodske storitve. Cena naših storitev je ugodna, ne glede na to ali potrebujete računovodstvo za samostojne podjetnike, mikro ali mala podjetja, na primer zavode, društva ali družbe. Pri delu uporabljamo sodobno informacijsko tehnologijo, imamo ustrezno znanje in dolgoletne izkušnje ter se prilagodimo vašim potrebam.

računovodski servis računovodska točka

V Računovodski točki določimo cene računovodskih storitev glede na obseg dela

Zavedamo se, da cene računovodskih storitev igrajo veliko vlogo pri izbiri računovodskega servisa, zato smo za vas pripravili konkurenčen in dostopen cenik. Naše računovodstvo v Ljubljani ima cene računovodskih storitev skrbno določene. Pošljite povpraševanje, naš računovodski servis pa vam bo v najkrajšem možnem času posredoval ponudbo prilagojeno vašim potrebam, ali pa cenik preverite na naši spletni strani. Bogate izkušnje, potrebno znanje in skrbna organiziranost delajo naše podjetje konkurenčno. Obljubljamo vam, da bodo storitve opravljene kakovostno in v skladu z visokimi računovodskimi standardi. Računovodski servis je dobrodošla pomoč, ko sami nimate dovolj časa ali znanja s področja vodenja poslovnih knjig in želite dobre poslovne rezultate.

Namesto vas poskrbimo za enostavno računovodstvo

Želite prenesti celotno vodenje vašega računovodstva na zunanji računovodski servis ali potrebujete zgolj delne storitve? Zakaj ne bi prihranili časa, si olajšali dela in enostavno prepustili računovodstva ustrezno usposobljenim strokovnim sodelavcem iz našega podjetja? Vse naše storitve so opravljene strokovno in ažurno. Poslovne knjige za vas vodimo na dva načina, in sicer nudimo enostavno knjigovodstvo in dvostavno knjigovodstvo. Z veseljem vam tudi svetujemo, kateri sistem vodenja je primernejši za vas. Ta je sicer odvisen od velikosti vašega poslovnega subjekta. Enostavno računovodstvo je posebno primerno za samostojne podjetnike, za kapitalske družbe pa je na primer nujno dvostavno knjigovodstvo. Ne glede na to, ali potrebujete dvostavno ali enostavno knjigovodstvo, izberite naše računovodstvo. Zagotavljamo vam, da so cene računovodskih storitev prijazne vaši denarnici. Obiščite našo spletno stran ali nas kontaktirajte in se prepričajte, da smo pravi računovodski servis za vas.

Prikaži več ... Prikaži manj ...

Pošlji povpraševanje