Najcenejše energijsko varčne hiše Marles

Iščete najcenejše hiše? Marles energijsko varčne hiše so že več kot 50 let sinonim za najboljše, najlepše in najcenejše hiše v Sloveniji. Danes se vse več ljudi zaveda, kakšne so prednosti bivanja v zdravem in naravnem okolju. Prav tako pa tudi potrebe po racionalni in učinkoviti rabi energije na vseh ravneh. Zato niti ni presenetljiv podatek, da energijsko varčne hiše tudi v Sloveniji postajajo vse pogostejši projekt.

PREVERITE TUDI MODERNE STANOVANJSKE HIŠE

Glavni namen energijsko varčne hiše je čim večje omejevanje toplotnih izgub in izkoristek naravnih virov toplotne energije iz okolja, kot so sonce, voda in zrak. Optimalna zasnova zgradbe, dobra in natančna izvedba ter nadzor nad izvedbo so osnovni pogoji za doseganje standarda energetsko najcenejše hiše. Primera energijsko varčne gradnje sta tako nizkoenergijska hiša kot pasivna hiša.

Gradnja najcenejše hiše hitra, čista in učinkovita

Kako bo potekala gradnja hiše, je odvisno zlasti od vaših želja, pri tem pa smo vam vselej na voljo s strokovnimi nasveti. Pred gradnjo pa je treba najprej izbrati načrt za hišo. Odločite se lahko za tipski načrt ali za načrt, izrisan po meri. Cena načrta za hišo je v primeru, da izberete izris po meri, odvisna od vseh vaših želja.

Energijsko varčne hišeNajcenejše in najlepše hiše

Pri gradnji najcenejše energijsko varčne hiše se uporabljajo zgolj naravni, ekološko neoporečni materiali, ki vzdržujejo zdravo klimo ter vplivajo tako na fizično zdravje kot na psihično počutje stanovalcev. Eden takšnih gradbenih materialov je tudi les, ki predstavlja osnovni gradnik pri gradnji lesene montažne hiše.

Lesena hiša - eno najbolj zdravih okolij za bivanje

Les s svojim vonjem, barvo in strukturo daje domu občutek domačnosti in topline ter vez z naravo. Bivanje v hišah iz masivnega lesa je zdravo in prijetno, saj je les material, ki diha, dobro uravnava vlago v prostoru, hkrati pa je odličen toplotni in zvočni izolator. Z gradnjo najcenejše hiše iz lesa boste dobili požarno in potresno varno hišo, ki je izdelana z mislijo na prihodnje rodove, saj ob rednem vzdrževanju njena minimalna življenjska doba znaša več kot 100 let. Uporaba neoporečno ekoloških materialov in krajši čas gradnje so vzrok temu, da je cena lesene hiše lahko nižja od zidanih ali montažnih hiš.

Preverite tudi mnenja naših strank:http://www.marles.com/hise/mnenja