Lesena gradnja hiše

Lesena gradnja ima tako kot gradnja iz drugih naravnih materialov svoje čare, pa tudi mnoge prednosti pred gradnjo iz umetnih materialov. Zato smo se v podjetju Marles odločili za leseno gradnjo hiš. Lesene hiše gradimo iz kvalitetnega lesa, ki ga pred samo gradnjo obdelamo in zaščitimo z ustreznimi materiali, ki preprečujejo propad lesa in ga ščitijo pred lesnimi škodljivci, les, ki ga za leseno gradnjo hiše uporabimo pa je tako kakovosten in trajen, posledično pa je dolga tudi življenjska doba hiše, ki jo gradimo.


Ker je les odličen toplotni izolator bo lesena hiša dobro izolirana, kar pomeni, da bo pozimi dobro ohranjala toploto in tako omogočala varčevanje s kurjavo, hkrati pa bo lesena gradnja poleti bivalne prostore ohranjala hladne in prijetne. Ob leseni gradnji se moramo zavedati tudi, da je les odličen zvočni izolator, lesena gradnja pa vam bo tako zagotavljala obilico miru, ki ga potrebujete za sprostitev.

Cenik lesene hiše

Veliko pozornosti namenimo tudi požarni in protipotresni varnosti in tako zagotovimo varno bivanje v prostoru

Seveda pa ob leseni gradnji ne moremo mimo požarne varnosti, saj je les sam po sebi vnetljiv material. Vendar se je potrebno zavedati, da les prevzema večje požarne obremenitve kot ostali materiali. Prav tako se pri gorenju na površini lesa ustvari črna zoglenela plast, ki na nek način deluje kot samozaščita. Zraven požarne varnosti, pa nam lesena gradnja hiše zagotavlja odlično potresno varnost.


Cena gradnje lesene hiše kljub kakovostnim materialom ostaja nizka


Ker so pri leseni gradnji hiše uporabljeni le naravni materiali, ki so človeku prijazni, bo bivanje v leseni hiši ne samo prijetno in udobno, pač pa tudi zdravo, lesena gradnja pa je tudi okolju prijazna. Odločite se lahko za gradnjo lesene masivne hiše, ponujamo pa vam tudi gradnjo lesene hiše iz brun. V primeru dodatnih vprašanj o lesenih gradnjah smo vam na voljo v naši poslovalnici, kjer se lahko s strokovnjaki pogovorite o vprašanjih, ki se vam pred gradnjo hiše še porajajo, mi pa vam bomo zagotovili, da bo bivanje v leseni gradnji udobno, prijetno in zdravo.

MAJHNE MONTAŽNEHIŠE

KAKO DO MARLES HIŠE

Lesena gradnja hiše