Marles hiše Maribor d.o.o.

Montažne hiše Marles, kvaliteta na prvem mestu

Pošlji povpraševanje

Načrti hiš - zakaj raje izbrati tipski projekt kot popolnoma nov načrt hiše?

Načrt hiše je prav gotovo med najbolj pomembnimi stvarmi, ko se odločate za nakup hiše. Načrt mora ustrezati reliefu okolice kjer bo hiša stala, vašemu načinu življenja, številu družinskih članov in vsem dogodkom, ki se bodo v novem domu še zgodili. Kljub vsem edinstvenim potrebam vase družine, pa je dandanes odločitev za nakup hiše s tipskim načrtom vedno bolj pogosta, razlogov za to pa je veliko.

Ne da bi o tem premišljevali, lahko kot največjo prednost izbire tipskih projektov hiš, opredelimo njihovo ugodno ceno, ki se bistveno razlikuje od cene pri klasičnem načinu gradnje hiše. Strokovnjaki ocenjujejo, da so tipski načrti za hišo za kar eno tretjino cenejši od klasičnega načina gradnje ali od hiš za katero je načrt še potrebno izdelati in prilagoditi potrebam kupca in potrebam okolice, kar nam omogoča velik prihranek pri nakupu nove hiše. Vsak prihranjeni evro pri sami postavitvi hiše, lahko kasneje unovčite v luksuzne dodatke pri hiši kot so inštalacije za pametni dom ali za izbor skoraj nič-energijske hiše s sončno elektrarno ipd.

Nadalje moramo omeniti dejstvo, da so tipski projekti hiše pripravljeni vnaprej, zaradi česar prihranimo ogromno časa - ni nam namreč potrebno čakati na arhitekta, usklajevati, sestankovati, primerjati, si predstavljati iz delov načrtov, dopovedati mu kaj nam je po godu in kaj ne... 

Tipskih načrtov za hišo je ogromno, kar pomeni da med boste med njimi gotovo našli kakšnega, če ne celo več teh, ki bi ustrezali tako vam kot vaši družini. Pri pregledu tipskih projektov praktično jo iščemo po katalogu in izločamo kaj nam je všeč in kaj nam ni. Tako ožimo izbor in se vse bolj približujemo končni izbiri, ki nam bo nudila udobno bivanje in varnost.

Če izberemo tipski projekt hiše imamo po večini možnost, da si takšno ali zelo podobno hišo ogledamo v živo ali pa, da imamo za določen načrt hiše že narejene 3D renderje – poglede na bodoči objekt.

podjetju Marles se ukvarjamo tako z izdelavo in predelavo tako tipskih, kot tudi individualnih načrtov hiš, zato vas vabimo k ogledu naših tehnično do potankosti dovršenih objektov, med katerimi boste zagotovo našli takšnega, ki bo pravi za vas. Za določene objekte nudimo 3D virtualni sprehod po hiši.«

Tipski načrti za hiše po mednarodnih standardih


Tipski načrti za hišo - kdaj se odločiti zanje?

Tipski projekti hiš so odlična izbira v primeru, da gre za nezahtevne terene in objekte, mnogi ljudje pa se zanje odločijo tudi takrat, kadar ne morejo ali ne znajo opredeliti lastnih želja, kako naj bi bila nova hiša videti.

Ker v našem podjetju ponujamo izvirne rešitve na področju gradnje sodobnih lesenih objektov, nas poznajo tudi daleč izven meja naše dežele. Do zdaj je mnogo ljudi spoznalo vse prednosti, ki jih nudi takšna gradnja. Povratne informacije naših naročnikov nam povedo, da delamo prav, da se razvijamo v pravo smer in, da so rezultati več kot zadovoljivi.

Naša vizija je izdelava tipskih načrtov za hišo ter gradnja oz. končna postavitev le teh. Sledimo smernicam energetske varčnosti z uporabo naravi prijaznih in neškodljivih materialov, bistvenega pomena sta nam tudi protipožarna in protipotresna varnost, veliko pozornost in študij pa namenjamo prostorskim ureditvam.

Tipski načrti za hiše so ena izmed najboljših rešitev, saj si jih lahko pred odločitvijo za nakup z lahkoto tudi predstavljamo, kar izbiro močno olajša. Vas zanimajo tipski načrti hiš? Obiščite nas v podjetju Marles - tipski projekti hiš so nekaj, s čemer se ukvarjamo že vrsto let. Stranke kar hitro ugotovijo, da poslujejo z odgovornimi, zanesljivimi, poštenimi in prilagodljivimi ljudmi, ki so vredni zaupanja. Dober glas nam je izredno pomemben zato si delanja napak ne privoščimo.

Načrt hiše


Kako poteka postopek oz. kako načrt za hišo postane realnost?

Gradnja doma se ne zgodi kar čez noč, ideja se najprej porodi, se razvija, pogostokrat spreminja in ko je dovolj zrela, je morda čas za korak naprej. Dva velika dejavnika, ki vplivata na to ali se bomo odločili za tipski načrt za hišo, ali bomo delo prepustili arhitektu in skupaj z njim razvili ideje do konca, sta čas in denar.

Gradnja lastnega doma in soustvarjanje zasnove je res delo zase, moramo pa vedeti, da takšen način vzame človeka celega. Ure in ure razmišljanja in načrtovanja ter na koncu veliko višji stroški, prepričajo mnoge, da se je bolje in lažje odločiti za tipski načrt za hišo, še posebej od proizvajalca z vrhunskimi referencami in dolgoletnim delovanjem na celotnem evropskem prostoru. Pri nas boste deležni strokovnega svetovanja tako glede same gradnje, kot tudi pomoči pri izbiri primerne gradbene parcele.

Prav tako bomo na vašo željo poskrbeli za vso gradbeno dokumentacijo, vam uredili ugodno financiranje ter vas maksimalno razbremenili pri vseh fazah in delih, vse od izbire načrta za hišo naprej.

Različni načrti za čudovite hiše


Tipski načrti hiš – katalog si oglejte na naši spletni strani

Tipske načrte za hišo si lahko ogledate v ponudbi našega podjetja, v katerem bomo na vsa vaša vprašanja z veseljem odgovorili ter vam nudili ugodno ceno tipskih načrtov hiš. Tipske hiše in načrti zanje vam omogočajo velik prihranek, dodatna prednost pa je, da lahko načrt tudi nekoliko prilagodimo vašim željam. Obiščite nas v podjetju Marles.

SPREHODITE SE PO NOTRANJOSTI MARLESOVE HIŠE