Atrijske montažne hiše postajajo nov bivalni trend

Podjetje Marles se že več kot 50 let ukvarja z gradnjo modernih montažnih hiš. Slika različnih modelov in stilov ugodnih montažnih hiš na naši spletni strani vas bodo prepričale, da vseskozi držijo korak s sodobnimi bivalnimi trendi, hkrati pa želijo ponuditi izjemno kvaliteto za dostopno ceno. Zavedajo se, da je nakup lastne hiše velik in pomemben življenjski projekt, zato vam poskušajo nakup modernih montažnih hiš olajšati z ugodnimi cenami in obsežnim svetovanjem. Kupcem nudijo ugodne montažne hiše in jih na ta način približajo mladim družinam, parom ali posameznikom z omejenimi finančnimi sredstvi.

Moderne montažne hiše Marles

Moderne montažne hiše ne postavljajo omejitev pri notranjem in zunanjem videzu objekta

Pritlične oz. atrijske montažne hiše so odlična rešitev za vse, ki si želite z okolico povezan dom. Atrijske montažne hiše so namreč običajno usmerjene na zunanjo teraso oz. na vrt (atrij), kjer se lahko sproščeno družite s prijatelji, družino in sorodniki. Atrijske montažne hiše so še posebej primerne za ravninske predele Slovenije (osrednja Slovenija, vzhodna Slovenija), saj se tam najbolje skladajo z okoljem in preostalo arhitekturo. Zgrajene so lahko v obliki črke L ali U, lahko pa so tudi kockaste oblike. Atrijska montažna hiša je lahko hiša na ključ ali pa zgrajena samo do določene gradbene faze, lahko je pasivna hiša ali pa visoko učinkovita nizko-energijska hiša. Z namestitvijo večjih steklenih površin lahko prostore naredimo še bolj odprte, zračne in povezane z okoljem. Dodatno prednost predstavlja odsotnost stopnišč pri atrijski montažni hiši, kar bodo še posebej cenili gibalno ovirani, starejši ljudje in mlade družine. Atrijsko montažno hišo vam lahko zgradimo do poljubne gradbene faze - odločate se med paketi S, M, L in XL, ki so podrobneje opisani na spletni strani Marles hiše.

Kvalitetne, a ugodne montažne hiše

Moderne montažne hiše so potresno varne, dobro izolirane in izdelane iz visokokvalitetnih materialov. Vse to pripomore k prijetni klimi in bivanju v njih. Ponudba raznovrstnih ugodne montažnih hiš je pri Marlesu zares obsežna, saj se želijo prilagoditi različnim željam in življenjskim slogom strank. Prepričani so, da se bo v ponudbi našla primerna moderna montažna hiša tudi za vaš okus. O ugodnih cenah montažnih hiš se lahko prepričate s spletnim kalkulatorjem, ki ga najdete na spletni strani, lahko pa tudi pošljete povpraševanje.

Atrijske montažne hiše