Marles hiše Maribor d.o.o.

Montažne hiše Marles, kvaliteta na prvem mestu

Nadstropne ali pritlične lesene montažne hiše Marles Maribor

Bi si želeli eno izmed najbolj modernih hiš v Sloveniji? Potem bo odločitev za nadstropno ali pritlično hišo Marles zagotovo najboljša. Cenik montažnih hiš Marles, ki je objavljen na spletni strani, vas bo prepričal o smotrnosti nakupa montažne hiše Marles. Nudijo vam najcenejše montažne hiše na ključ, pa tudi montažne hiše, ki so zgrajene do določene gradbene faze - odločitev je vaša.

Pritlične Marles montažne hiše na ključ

V podjetju Marles montažne hiše Maribor d.o.o. opažamo, da so v zadnjem času so še posebej priljubljene pritlične montažne hiše, ki so narejene v obliki črke L, U ali v obliki kocke. Pritlične montažne hiše se odpirajo proti večjemu zunanjemu prostoru (pokriti ali nepokriti terasi, vrtu, dvorišču), ki je namenjen sproščenemu druženju s prijatelji, sorodniki in družino. Običajno imajo večje število steklenih površin, kar še dodatno doprinese k zračnosti in odprtosti prostora. Pritlična montažna hiša je odlična rešitev za vse, ki si želijo pristnega stika z okoljem, pa tudi vse, ki bi jim hoja po stopnicah predstavljala oviro (gibalno ovirani, starejši, itd.). Gradnja pritlične montažne hiše zahteva nekoliko večjo parcelo, vendar nudi boljšo izkoriščenost prostora. O ugodnosti tovrstnih hiš se lahko prepričate v ceniku montažnih hiš.

Cenik montažnih hiš

Pritlične montažne hiše

Montažne lesene hiše Marles Maribor d.o.o.

V ceniku montažnih hiš na ključ boste našli tudi okvirne cene za montažne lesene hiše, ki prav tako postajajo čedalje bolj priljubljene. Nudijo nam prijeten videz in zdravo bivalno klimo v notranjih prostorih. Montažne lesene hiše postavijo hitro, zanesljivo in ugodno. V kolikor potrebujete pomoč pri določitvi primerne lokacije za montažno leseno hišo, vam z veseljem pomagamo. Lesene hiše Marles

Konfigurator hiš oz. cenik montažnih hiš

Na spletni strani hiše Marles vas čaka dinamičen cenik montažnih hiš (spletni konfigurator), ki preračunava predvideno končno ceno montažnih hiš na ključ glede na številne parametre, kot so stil hiše, streha, gradbena faza in stanovanjska površina. Marles montažne hiše na ključ.

Če potrebujete dodatne informacije o ceni montažnih hiš na ključ, montaži lesenih hiš ali druge informacije o naših kakovostnih montažnih objektih, kontaktirajte preko telefona ali elektronske pošte in z veseljem vam bodo odgovorili na zastavljena vprašanja.

Oglejte si katalog montažnih hiš >>>