Cenik montažnih hiš Marles

Ugodno do nadstropne ali pritlične montažne hiše

Bi si želeli eno izmed najbolj modernih hiš v Sloveniji? Potem bo odločitev za nadstropno ali pritlično hišo Marles zagotovo najboljša. Cenik montažnih hiš Marles, ki je objavljen na spletni strani, vas bo prepričal o smotrnosti nakupa montažne hiše Marles. Nudijo vam najcenejše montažne hiše na ključ, pa tudi montažne hiše, ki so zgrajene do določene gradbene faze – odločitev je vaša.

Cenik montažnih hišPritlične montažne hiše

Pritlične montažne hiše

V zadnjem času so še posebej priljubljene pritlične montažne hiše, ki so narejene v obliki črke L, U ali v obliki kocke. Pritlične montažne hiše se odpirajo proti večjemu zunanjemu prostoru (pokriti ali nepokriti terasi, vrtu, dvorišču), ki je namenjen sproščenemu druženju s prijatelji, sorodniki in družino. Običajno imajo večje število steklenih površin, kar še dodatno doprinese k zračnosti in odprtosti prostora. Pritlična montažna hiša je odlična rešitev za vse, ki si želijo pristnega stika z okoljem, pa tudi vse, ki bi jim hoja po stopnicah predstavljala oviro (gibalno ovirani, starejši, itd.). Gradnja pritlične montažne hiše zahteva nekoliko večjo parcelo, vendar nudi boljšo izkoriščenost prostora. O ugodnosti tovrstnih hiš se lahko prepričate v ceniku montažnih hiš.

 

Montažne lesene hiše

V ceniku montažnih hiš boste našli tudi okvirne cene za montažne lesene hiše, ki prav tako postajajo čedalje bolj priljubljene. Nudijo nam prijeten videz in zdravo bivalno klimo v notranjih prostorih. Montažne lesene hiše postavijo hitro, zanesljivo in ugodno. V kolikor potrebujete pomoč pri določitvi primerne lokacije za montažno leseno hišo, vam z veseljem pomagamo.

Montažne lesene hišeModerne hiše v Sloveniji

Konfigurator hiš oz. cenik montažnih hiš

Na spletni strani Marle vas čaka dinamičen cenik montažnih hiš (spletni konfigurator), ki preračunava predvideno končno ceno glede na številne parametre, kot so stil hiše, streha, gradbena faza in stanovanjska površina.

Če potrebujete dodatne informacije o ceniku montažnih hiš, montaži lesenih hiš ali druge informacije o naših kakovostnih montažnih objektih, kontaktirajte preko telefona ali elektronske pošte in z veseljem vam bodo odgovorili na zastavljena vprašanja.

 

 

Marles d.d. | Cenik montažnih hiš vam jasno in pregledno prikaže predvideno končno ceno objekta – povezave na našo stran:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Marles d.d.
Naslov
Limbuška cesta 2
2341 Limbuš
Spletna stran
E-pošta
02 4294555
Seznam fraz
Cenik montažnih hiš, Pritlične montažne hiše, Montažne lesene hiše
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA