Majhne montažne hiše na ključ cenik

Majhne montažne hiše so odlična rešitev za družine, ki si želijo moderne hiše s funkcionalno uporabljenim in optimalno izkoriščenim prostorom. Hiša montažna je prava izbira za vas, če si želite hitro postavljenega doma, ki je cenovo ugoden in kvalitetno zgrajen. Pri Marlesu vam nudimo možnost gradnje tako, da poskrbimo prav za vsa gradbena dela z zaključnimi notranjimi deli vred, gradnjo hiše na ključ. Cenik montažnih hiš na ključ in ostalih najdete na naši spletni strani, kjer predstavljamo osnovne modele Marles hiš, seveda pa je cena montažnih hiš odvisna še od mnogih drugih dejavnikov.

Nudimo tudi gradnjo pasivnih hiš

montažne hiše

Za hitro izgradnjo naj bo vaša hiša montažna

Majhne montažne hiše so vedno pogostejša izbira strank, saj se povišuje povpraševanje po novih trendih trajnostne gradnje visoko učinkovitih in pasivnih objektov z višjo dodano vrednostjo. Zaradi pomanjkanja časa se vse več kupcev odloča tudi za gradnjo odličnega paketa hiše na ključ. Cenik gradnje majhne montažne hiše na ta način hitro pokaže, da gre za ugodno rešitev, saj so Marles hiše zaradi ugodnih nabavnih pogojev po najugodnješih cenah pri vseh fazah gradnje. Poleg tega si pri sklenitvi pogodbe zagotovite nespremenljivo ceno vašega objekta za minimalno obdobje 12 mesecev v vseh fazah njegove gradnje. To pomeni, da vsa tveganja zviševanja cen materialov, storitev in energentov prevzema Marles. Hiša montažna je tako postavljena hitro, celostno iz strani enega proizvajalca in kvalitetno, saj Marles, ki je nosilec najpomembnejših mednarodnih certifikatov kakovosti, garantira kakovostno gradnjo.

V PONUDBI IMAMO TUDI PRITLIČNE HIŠE

Hiša montažna na ključ cenik

Celostne rešitve gradnje našega podjetja vam bodo olajšale gradnjo majhne montažne hiše ali pritlične hiše, saj vam tako ne bo potrebno skrbeti za iskanje in preverjanje kakovosti izvedbe drugih izvajalcev del. Gradnja mansardne montažne hiše ali majhne montažne hiše bo v rokah najboljših strokovnjakov, celotni objekt s fasado in vgradnjo stavbnega pohištva vred pa bo izdelan v proizvodnji ob kontroliranih klimatskih pogojih, kar je jamstvo za kakovost vašega objekta. Hiša montažna bo tako zgrajena neodvisno od vremenskih razmer, objekt pa bo zagotavljal optimalno varnost pred požarom, vetrom in potresom. Naj vas v prihodnje osrečuje funkcionalnost in uporabnost majhne montažne hiše, v katero se boste vselili zares hitro, če se odločite za gradnjo hiše na ključ. Cenik vam zaupa naše osebje, zato se kar oglasite v našem salonu in se pozanimajte o gradnji mansardne montažne hiše saj je cena montažnih hiš pri Marlesu najugodnejša.

Pritlična hiša