Marles hiše Maribor d.o.o.

Montažne hiše Marles, kvaliteta na prvem mestu

Majhne montažne hiše na ključ cenik

Majhne montažne hiše so odlična rešitev za družine, ki si želijo moderne hiše s funkcionalno uporabljenim in optimalno izkoriščenim prostorom. Hiša montažna je prava izbira za vas, če si želite hitro postavljenega doma, ki je cenovno ugoden in kvalitetno zgrajen. V podjetju Marles d. d. vam nudimo možnost gradnje tako, da poskrbimo prav za vsa gradbena in zaključna notranja dela. 

Na voljo so pasivne montažne hiše, ali nizkoenergijske montažne hiše na ključ, nad katerimi so stranke preprosto navdušene. Cenik montažnih hiš na ključ in ostalih izvedb, najdete na naši spletni strani, kjer predstavljamo osnovne modele Marles hiš, seveda pa je cena montažnih hiš odvisna še od mnogo drugih dejavnikov.

Majhne montažne hiše

Za hitro izgradnjo naj bo vaša hiša montažna

Majhne pritlične hiše so vedno pogostejša izbira strank, saj se povišuje povpraševanje po novih trendih trajnostne gradnje, visoko učinkovitih in pasivnih objektov z višjo dodano vrednostjo.

Zaradi pomanjkanja časa se vse več kupcev odloča tudi za gradnjo odličnega paketa hiše na ključ Cenik gradnje majhne montažne hiše hitro pokaže, da gre za ugodno rešitev, saj vam nudimo ugodne nabavne pogoje pri vseh fazah gradnje. 

Prav tako, si pri sklenitvi pogodbe zagotovite nespremenljivo ceno vašega objekta za minimalno obdobje 12 mesecev v vseh fazah gradnje. To pomeni, da vsa tveganja zviševanja cen materialov, storitev in energentov prevzema Marles.

Hiša montažna je tako postavljena hitro, celostno iz strani enega proizvajalca in kvalitetno, saj Marles, ki je nosilec najpomembnejših mednarodnih certifikatov kakovosti, garantira kvalitetno gradnjo.

Hiše na ključ cenik

Hiša montažna na ključ cenik

Celostne rešitve gradnje našega podjetja vam bodo olajšale gradnjo pritlične hiše, saj vam ne bo potrebno iskati in preverjati kakovosti drugih izvajalcev del. Ta skrb je lahko pozabljena. Gradnja pasivne ali nizkoenergijske montažne hiše bo v rokah najboljših strokovnjakov, celotni objekt s fasado in vgradnjo stavbnega pohištva vred, pa bo izdelan v proizvodnji. Le-ta poteka ob kontroliranih klimatskih pogojih, kar je jamstvo za kakovost vašega objekta. 

Hiša montažna bo tako zgrajena neodvisno od vremenskih razmer, objekt pa bo zagotavljal optimalno varnost pred požarom, vetrom in potresom. Naj vas v prihodnje osrečuje funkcionalnost in uporabnost nizkoenergijske ali pasivne montažne hiše, v katero se boste lahko vselili prej kot v letu dni, če se odločite za gradnjo hiše na ključ. 

Cenik vam bo razložilo naše osebje, zato se oglasite v našem salonu in se pozanimajte o gradnji mansardne montažne hiše saj je njihova cena v podjetju Marles d. o. o. zagotovo najugodnejša.

Marles hiše

Montažne hiše Marles Maribor, nudijo izjemno kvaliteto bivanja

Ste že kdaj prespali v montažni hiši Marles? Si želite poskusiti in spoznati popolnoma nove dimenzije bivanja? Naj vam zaupamo izkušnje naših strank. Vse brez izjeme se strinjajo, da nikoli več ne bi zamenjali svojega doma za klasično grajenega, zidanega.

Hiša montažna je izjemno varčna, torej energetsko maksimalno učinkovita, saj so stroški namenjeni ogrevanju, ohlajanju prostorov in ogrevanju vode, znižani na minimum. Nizek ogljični odtis je vsako leto bolj pomemben, zato razmislite o kakovostnem bivanju v pasivni ali nizkoenergijski hiši Marles Maribor.

Hiša montažna