Marles hiše Maribor d.o.o.

Montažne hiše Marles, kvaliteta na prvem mestu

Majhne lesene montažne hiše in cena gradnje montažne hiše na ključ


Montažne hiše v svetu postavljajo nove standarde kakovosti. Trajnostne rešitve poleg energetske učinkovitosti in ekonomičnosti, visokega udobja bivanja ponujajo še hitro gradnjo ter inovativne arhitekturne rešitve. Dovršeni postopki skupaj s tehnološkimi detajli zagotavljajo optimalne bivanjske pogoje ter ekološkost objekta in gradnje.

Proizvodnja montažne Marlesove hiše poteka v klimatsko nadzorovanih pogojih, zato takšna gradnja proizvede bistveno manj odpadkov kot klasična. Poleg dovršene kakovosti je cena tista, ki prepriča naročnika. Montažna gradnja modularne hiše namreč nima skritih stroškov, zato je vrednost naložbe znana vnaprej.

cena montažne hiše

Montažne hiše Marles odlikujejo visoki standardi kakovosti ter edinstvene dimenzije udobja

Majhne montažne hiše podjetja Marles d.d. boste našli v treh različnih izvedbah, in sicer Moduline 330, Moduline 440 in Aktivhaus Serie 700. Sodobni objekti, ki uporabnikom ponujajo popolnoma novo izkušnjo bivanja, upoštevajo kakovostne standarde in principe enodružinskih Marles objektov.

Objekti ponujajo edinstvene dimenzije udobja, okolju prijazno gradnjo, enostavno postavitev, preprost premik in energetsko učinkovitost. S funkcionalno razporeditvijo ter modernim dizajnom uporabnikom zagotavljajo prilagodljivo rešitev. Masivne lesene hiše namreč dopuščajo poljubno sestavo.

Povsem nov standard modularne gradnje ne nudi le individualnih rešitev in uporabo visokokakovostnih materialov, temveč tudi najvišjo stopnjo dovršenosti objektov. Kaj pa cena montažne hiše? Cena se razlikuje glede na konstrukcijski sistem hiše, izbrane individualne rešitve in tip montaže.

majhne montažne hiše

Montažne hiše Moduline 330 - Večnamenske kompaktne počitniške enote

Majhne montažne hiše Moduline 330 so večnamenske kompaktne enote, katere lahko sestavljamo in povezujemo. Izčiščene bivalne enote so zasnovane iz lesa, ki je konzerviran s sušenjem. Les je naraven, trajnosten in vzdržljiv material katerega odlikujejo izjemne mehanske in fizikalne lastnosti. Visoki kakovostni standardi skupaj s funkcionalno kompozicijo omogočajo, da je modularni objekt primeren tudi za paviljonsko umestitev v naravno okolje.

Modularne hiše v učinkovitem nizkoenergijskem sistemu omogočajo tudi umestitev na podnebno ekstremna območja. Razlog za to je zmogljiv konstrukcijski sistem. Slednji zajema vse osnovne bivalne elemente in je rezultat dolgoletnih izkušenj. Montažna hiša se ponaša še s kakovostnimi lesenimi okni iz smrekovega lesa vgrajenih po zahtevah RAL-a.

Zaradi prezračevanja je lesena fasada montirana na podkostrukcijo, ki je pritrjena na nosilno konstrukcijo. Lesena hiša na ključ Moduline 330 predstavlja prilagodljivo rešitev z močno, neuničljivo strukturo, ki bo služila generacijam. Kako ugodna je cena montažnega objekta, se lahko prepričate na spletni strani podjetja Marles d.d.

Montažne hiše Moduline 440 so zaradi naprednih tlorisnih rešitev primerne za stalno bivanje

Lesene montažne hiše Moduline 440 so primerne za stalno bivanje. To omogočajo napredne tlorisne rešitve in praktična zasnova. Razkošna kompaktna bivalna enota dopušča vrhunske prilagodljive rešitve s povezovanjem enot med seboj. Podobno kot Moduline 330 so tudi Moduline 440 grajene v učinkovitem nizkoenergijskem sistemu ter pripravljene “na ključ”.

Izpopolnjeno gradnjo ter odličnost montažnih hiš potrjujejo številni certifikati neodvisnih institucij. Konstrukcijski sistemi nudijo izredno odpornost proti vetrnim in potresnim obremenitvam. Po želji lahko hiši dodate še prezračevalno fasado iz fasadnih plošč in okrasno pločevinasto fasadno oblogo.

Pri izdelavi montažne hiše Aktivhaus Serie 700 so upoštevani najvišji standardi kakovosti

Montažna hiša Aktivhaus Serie 700 predstavlja kakovost novih dimenzij. Zasnovana je bila v sodelovanju z nemškim partnerskim podjetjem Aktivhaus. Vrhunski objekt predstavlja idealno tipsko rešitev vsem, ki si želite zagotoviti optimalno udobje in ugodje bivanja. To zagotavlja uporaba lesa kot izolacijskega in konstrukcijskega materiala, ki neopazno poveže montažni objekt z okolico.

Prednosti montažne gradnje in lesa v gradbeništvu je težko spregledati. Ekološko neoporečen material prinaša v dom domačnost in toplino. S svojim delovanjem očisti zrak, ga osveži ter ustvarja zdravo bivalno okolje. Čeprav se na prvi pogled morda ne zdi, so modularne hiše iz lesa nadvse trpežne. Les dosega najvišje konstrukcijske standarde ter prenaša visoke požarne in transportne obremenitve.

Verjetno vas zanima še cena? Cena montažne hiše vas skupaj s spletnim konfiguratorjem čaka na spletni strani www.marles.com/hise. Spletni konfigurator vam glede na stil hiše, zaključeno gradbeno fazo, streho in druge parametre poda končno ceno.

lesene montažne hiše