stroški gradnje lesene hišeLesena gradnja: ekonomična in ekološka gradnja lesenih hiš


Lesena gradnja ima kar nekaj edinstvenih prednosti, zaradi katerih se je ohranila vse do danes. Seveda pa so sodobne lesene hiše precej drugačna od tistih v preteklosti. Tako lesena gradnja združuje tradicijo in znanje naših prednikov z modernimi postopki. Rezultat so sodobnemu času prilagojene hiše, ki zadovoljijo tudi najbolj zahtevne investitorje.

PREVERITE CENE MONTAŽNIH HIŠ


Zakaj prav lesena gradnja?


lesena gradnjaTrditi bi bilo mogoče, da doživlja gradnja lesenih hiš danes pravi preporod. Vse več ljudi se namreč odloča, da je tovrstna gradnja prava izbira tudi zanje. Omenili smo že, da ima gradnja lesenih hiš kar nekaj prednosti, združenih v posebno kombinacijo, ki je ne ponuja noben drug material. Lesena gradnja zagotovo sodi med estetsko najbolj dovršene rešitve. Gradnja lesenih hiš je zagotovilo za objekte, v katere bosta vpisani toplina in domačnost, obenem pa tudi pridih narave. Po želji pa je lahko lesena gradnja kombinirana tudi z bolj modernimi elementi. Lesena gradnja je poleg tega prijazna do okolja, obenem pa tudi do vaše denarnice. Stroški gradnje lesene hiše so namreč v povprečju precej nižji od klasične zidave. Omeniti je treba tudi, da se tudi z vidika energetske ekonomičnosti priporoča lesena gradnja. Cena oziroma stroški bivanja bodo zaradi dejstva, da je les odličen naravni izolator, presenetljivo nizki. Lesena gradnja pa je navsezadnje tudi zelo zdrava za bivanje. Več na naši spletni strani: https://www.marles.com/hise/


Ugodna in profesionalna gradnja lesenih hiš


Samostojna gradnja lesene hiše je sicer dobra ideja, ki pa vam lahko vzame kar precej časa. Poleg tega pa bi morali imeti zelo veliko znanja, da bi bila možna zares kvalitetna samostojna gradnja lesene hiše. Cena gradnje lesene hiše, ki vam jo ponujamo pri Marlesu, vas bo prepričala, da se samostojna gradnja lesene hiše ne splača. Stroški gradnje lesene bi bilo namreč zelo verjetno višji, saj je naša cena gradnje lesene hiše izjemno ugodna. Naša lesena gradnja je cenovno dostopna in hitra, predvsem pa kakovostna. Tu smo, da uresničimo vse vaše želje!