Marles hiše Maribor d.o.o.

Montažne hiše Marles, kvaliteta na prvem mestu

Pošlji povpraševanje

Izdelava lesene hiše in kako pri tem čimveč prihraniti

Izdelava lesene hiše je alternativa, na katero še danes na žalost ne pomislijo vsi investitorji. V mišljenju ljudi je zakoreninjeno prepričanje, da je najcenejši in najenostavnejši način postavitve hiše klasični z zidanjem. Resnica je drugačna. Najhitrejša in najenostavnejša je izdelava lesenih hiš. Izdelava lesene hiše ima ogromno prednosti. Zelo zanimivi dejstvi sta, da so lesene gradnje potresno in celo protipožarno bolj varne, kot so zidani objekti. Še posebej pa je izdelava lesene hiše oziroma lesene hiške primerna, če si želite omisliti vikend. Lesene vikend hiše so namreč vizualno in tudi bivanjsko zelo primerne.

VEČ O LESENIH GRADNJAH

Izdelava lesene hiše je cenejša

Izdelava lesene hiše oziroma lesene hiške je cenejša, kot bi bila, če bi se odločali za zidano varianto. Stroški gradnje hiše so namreč nižji, ker vam lesene hiške ali hiše lahko izdelamo v delavnici, kjer so nam na voljo optimalni pogoji, saj imamo tam pri roki vse od materiala do delovne sile. Ker so lesene gradnje cenejše za proizvajalca, je seveda izdelava lesenih hiš na koncu cenejša tudi za investitorja.

Izdelava lesene hiše

Lesene hiške kot iz pravljice

Les je naraven material in ima svoj čar. V primeru, če se odločate za gradnjo vikenda v slikovitem naravnem okolju, vam priporočamo, da se odločite za izgradnjo lesene vikend hiše. Lesene hiške so namreč estetsko čudovite in tudi bivanje v njih je bolj zdravo in prijetno. Naše podjetje odlikuje že več desetletij tradicije, ko smo poskrbeli za izdelavo lesenih hiš stotin investitorjev. Poleg tradicije pa našo odličnost dopolnjuje tudi izvrstna kvaliteta naših proizvodov.

Kvaliteten postopek gradnja hiše. 

OGLEJTE SI CENIK LESENIH HIŠ