Cena montažne hiše Marles

Kakšna je cena montažne hiše seveda ni zanemarljivo dejstvo, saj gre pri odločitvi za gradnjo hiše navadno za življenjski projekt, ki ga redkokdaj ponovimo. Tisto, kar razumemo pod izrazom najboljše montažne hiše je odvisno predvsem od naših želja. Cena montažne hiše pa je odvisna od same zasnove hiše. Po drugi strani pa je povsem jasno, da so najboljše montažne hiše tiste, ki so tako arhitekturno kot pri uporabi materialov in življenjskih pogojih, ki jih nudijo, optimalno zasnovane. Slovenski ponudniki montažnih hiš, kamor spada z več kot polstoletno tradicijo tudi Marles, ima kaj ponuditi. Oglasite se pri njih in pojasnili vam bodo, kako poteka gradnja hiše po fazah in vam pokazali svoje izdelke.

Cena najboljše montažne hiše po naročilu

Marles, kot najstarejši slovenski ponudnik montažnih hiš, svojim kupcem nudi najboljše montažne hiše, pri katerih uporabljajo sodobno tehnologijo in ekološke materiale. Hiše Marles na ključ spadajo v vrh evropske in svetovne ponudbe, kar dokazuje tudi Marlesova dolgoletna tradicija. Cena montažne hiše je za tipske hiše, ki jih lahko vidite na spletni strani, navedena ob vsakem izdelku. Gradnja hiše po fazah, ki je podlaga za različne pakete, vam omogoča, da si izberete tistega, ki vam najbolj ustreza.

Cena montažne hiše Marles

Hiše Marles na ključ

Gradnja hiše po fazah - različni Marlesovi paketi

Cena montažne hiše je odvisna tudi od tega, do katere faze je zgrajena. V Marlesu so se zaradi preglednosti odločili, da bodo strankam ponudili štiri različne pakete (S, M, L in XL), katerih podlaga je gradnja hiše po fazah - paket XL je na primer izdelava hiše Marles na ključ. Najboljše montažne hiše so vam na voljo kot tipski izdelki, ki so nekoliko cenovno ugodnejši, lahko pa vam na podlagi vaših želja in dejanskega stanja gradbene parcele izdelajo popolnoma nov projekt, ki bo povsem edinstven in pisan vam in vaši družini na kožo. Pojasnili vam bodo, kako poteka gradnja hiše po fazah in sami si boste lahko izbrali enega od paketov. Kašna bo cena montažne hiše vam bodo sporočili po izdelavi individualnega računa.