Marles hiše Maribor d.o.o.

Montažne hiše Marles, kvaliteta na prvem mestu

Prodaja hiš Marles uvršča med najboljša slovenska podjetja

Prodaja hiš je podjetju Marles hiše Maribor d.o.o. prinesla priznanje zlata bonitetna odličnost AAA. S tem so uvrščeni med najboljših 6,9 odstotka poslovnih subjektov v državi. Marles je zanesljiv in kredibilen proizvajalec, ki ima veliko izkušenj, njegova konkurenčna prednost je usmerjenost v pasivno gradnjo, ki gre v smeri popolne energetske samozadostnosti večine objektov. Pri tem povezujejo različne stroke, katerih skupni cilj so novogradnje, prijazne do okolja in uporabnikov. Trg pasivne gradnje se v Sloveniji hitro razvija in dosega zavidljiv delež. Pri Marlesu so vodilni na tem področju. Njihove montažne lesene hiše se gradijo v notranjih prostorih z nadzorovano klimo in so zelo hitro pripravljene za vselitev. Omogočajo implementacijo številnih inteligentnih rešitev, ki olajšajo življenje.

Marles lesene hišemontažna in lesena hiša


Glavni aduti znamke Marles

Ugled se gradi kar nekaj let in Marlesu je to zagotovo uspelo. So prepoznavna blagovna znamka s preverjeno kakovostjo, tradicijo in ogromno akumulacijo znanja. Na trgu so že več kot 75 let, usmerjajo pa se k normam energetske varčnosti, protipotresne gradnje, požarne zaščite, vgrajevanja okolju prijaznih materialov ter sodobnim prostorskim ureditvam. Imajo močan razvojni oddelek, sodelujejo s preverjenimi dobavitelji in tudi s tujimi institucijami. V razvojni proces so vključeni tudi podizvajalci, ki se redno izobražujejo. Z nekaterimi sodelujejo že več kot 20 let, tako da so še kako pomemben del razvoja in uspeha podjetja ter njegove vrednosti. Kakovost bivanja in gradnjo po najvišjih merilih dopolnjujejo še z veliko pozornostjo najmanjšim detajlom. Ustvarijo lahko točno tak prostor, kot si ga naročnik želi. Vsaka hiša, novogradnja je poseben projekt, ki je dobro izpeljan v vseh fazah in nivojih. Prodaja hiš je možna po različnih fazah ali pa na ključ. Gre torej za celostno rešitev, za katero skozi načrtovanje in gradnjo zagotovijo vse primerne strokovnjake. Pri njih svoj dom najdejo tisti, ki jim je všeč le manjša pritlična hiša, in tudi tisti, ki si želijo luksuza oz. nadstandarda.

Zlata bonitetna odličnost

Letošnje priznanje zlate bonitetne odličnosti AAA dokazuje, da je Marles Tudi v času, ko na vrata trka recesija, zaupanja vreden partner. So eni redkih, ki se lahko pohvalijo s tem priznanjem, saj izpolnjujejo vse obveznosti do dobaviteljev, naročila kupcev so pri njih v varnih rokah, projekti pa izpeljani v dogovorjenih rokih. Gre za evropsko priznani certifikat odličnosti, s katerim so si utrdili ugled in zaupanje v domačem in tujem poslovnem okolju ter dokazali, da so na pravi poti.

Sodobna hiša, prijazna do prebivalcev in okolja

Prodaja hiš mora slediti ne le finančnim, ampak tudi okoljskim ciljem. Gradnja naj bo trajnostna, visoko učinkovita, pasivni objekti pa imajo v tem smislu zagotovo dodano vrednost. Narašča tudi prodaja montažnih lesenih hiš, med katerimi se kupci čedalje bolj odločajo za novogradnje na ključ. Lesena hiša deluje pozitivno na prebivalce in nudi zelo zdravo klimo. Zaradi energetske varčnosti zagotavlja tudi velik prihranek energije in nižje stroške za udobno bivanje.

Pritlična hiša s panoramskimi okni

Prodaja lesenih in alu les oken

Marles prodajo hiš dopolnjuje tudi z odlično ponudbo oken. Na voljo so lesena in alu les okna, primerna za vse tipe objektov. Vsaka lesena hiša potrebuje dobra okna, ki lepo sovpadajo z arhitekturo in gradbenimi elementi in so hkrati tehnološko dovršena. Lesena okna imajo minimalni vpliv na okolje, naravni material pa v dom prinese toplino in zagotavlja zdravo okolje. Moderna lesena okna so vodoodporna in hišam zagotavljajo dobro toplotno izolativnost. So tudi mehansko odporna in imajo s primernim vzdrževanjem lahko dolgo življenjsko dobo. Izbirate lahko med okni iz različnih vrst lesa ali pa jim dodate alu masko in dobite alu les okna. Takšna so še bolj odporna, premaz namreč les dodatno zaščiti. Čiščenje je preprostejše, vzdrževanje pa minimalno. Lesena okna vgrajujemo v vse novogradnje, seveda pa se lahko zanje odločite tudi pri prenovi. Nova okna prinašajo veliko prednosti, tako pri stroških kot pri kakovosti bivanja.