Lesena hiša ali hišica: ugodne cene v ceniku izdelave lesenih hiš


Lesena hiša lahko postane vaša sanjska hiša in vaš nov dom, če se odločite za izdelavo lesene hiše pri Marlesu. Smo podjetje z več kot petdesetletno tradicijo na področju izdelave oziroma gradnje lesenih hiš, hišic in masivnih lesenih hiš. Dolgoletne izkušnje, pridobljeno strokovno znanje, ekipa usposobljenih strokovnjakov in vrhunski material so zagotovilo za popolno izvedbo vaše nove lesene hiše. Lesena hiša v zadnjih letih spet pridobiva na veljavi in prav je tako. Lesena hiša je namreč okolju in človeku prijazna, bivanje v leseni hiši pa ponuja udobje in toplino. Lesena hiša se lahko pohvali z odlično toplotno in zvočno izolacijo, saj je les naravni izolator. Lesena hiša je tudi cenovno veliko bolj ugodna kakor klasična zidana hiša, čas izdelave oziroma gradnje pa je bistveno krajši. V podjetju Marles lesene hiše po ugodni ceni izdelujemo v kontrolirani atmosferi v zaprtih prostorih, zato vremenski pogoji pri izdelavi nimajo nobenega vpliva na samo gradnjo. Obiščite nas v Marlesu in predstavili vam bomo cenik in cene lesenih hiš in manjših hišic.

VEČ O UGODNEM CENIKU LESENIH HIŠ TUKAJ!


Zakaj lesena hiša? Okolju prijazna in cenovno ugodna gradnja


Vse večja okoljska osveščenost ljudi in želja bivanja v sožitju z naravo sta temeljna razloga, zakaj je lesena hiša tako priljubljena. Poleg tega, da gre za okolju naravno gradnjo, je lesena gradnja tudi človeku prijazna. Bivanje v leseni hiši je prijetno, udobno in varno, saj so Marles lesene hiše, hiške in masivne lesene hiše protipožarno in potresno varne. Naše lesene hiše so izdelane iz najboljšega lesa, ki ga pred samo izdelavo lesene hiše primerno kakovostno obdelamo. Na ta način poskrbimo tudi za dolgo življenjsko dobo vaše lesene hiše.

lesene hiše cenacenik lesenih hiš


Cenik in cena za izdelavo kvalitetne in estetsko dovršene lesene hiše ali hišice


Cena lesene hiše je v primerjavi s klasično gradnjo hiše bistveno nižja, prednosti lesene hiše pa so neštete. Za vse informacije o ceni lesenih hiš, ceniku izdelave lesenih hiš ali hišic vas vabimo, da nas obiščete. Z veseljem vam bomo svetovali pri odločitvi za leseno hišo.

Več o ceniku lesenih hiš si preberite tukaj: https://www.vsi.si/marles/cenik-lesenih-his