Lesena hiša ali hišica: ugodne cene izdelave lesenih hiš

Lesena hiša lahko postane vaša sanjska hiša in vaš nov dom, če se odločite za izdelavo montažne hiše pri Marlesu. Smo podjetje z več kot petdesetletno tradicijo na področju izdelave oziroma gradnje lesenih hiš, hišic in masivnih lesenih hiš. Dolgoletne izkušnje, pridobljeno strokovno znanje, ekipa usposobljenih strokovnjakov in vrhunski material so zagotovilo za popolno izvedbo vaše nove hiše. Lesena hiša v zadnjih letih spet pridobiva na veljavi in prav je tako.Je namreč okolju in človeku prijazna, bivanje v leseni hiši pa ponuja udobje in toplino. Lesena hiša se lahko pohvali z odlično toplotno in zvočno izolacijo, saj je les naravni izolator. Nejna hitra postavitev pripomore k cenovo ugodnejši izgradnji kakor klasična zidana hiša. V podjetju Marles lesene hiše po ugodni ceni izdelujemo v kontrolirani atmosferi v zaprtih prostorih, zato vremenski pogoji pri izdelavi nimajo nobenega vpliva na samo gradnjo, narejene večje pose pa sestavimo na samem mestu gradnje. Obiščite nas v Marlesu in predstavili vam bomo cenik in cene lesenih hiš in manjših hišic.

lesene hiše cenacenik lesenih hiš


Zakaj montažnim hišam rečemo lesene hiše?

Odgovor je čisto enostaven. Osnovna konstrukcija montažnih hiš jepravzaprav les, ki je nato dopolnjen z materiali za zvočno izolacijo, s toplotnimi ovoji. Tako je les sestavni del stropov, sten, strešnih nosilcev ter glavni material za vrata in obloge.
V uporabi prevladuje domači les iz regionalnih in trajnostno gospodarjenih gozdov. S tem pripomoremo k bolj ekološki prozvodnji, prozvedemo manj izpušnih snovi zaradi krajših prevoznih poti in podpiramo domače gospodarstvo.

Razlogov zakaj uporabljamo les in zakaj mislimo da je les najbolj človeku prijazen material je veliko. med njimi pa lahko izpostavimo da je naraven, antistatičen, ne oddaja skodljivih snovi, ne povzroča alergij, ni radioaktiven, lepo diši, je eden redkih obnovljivih gradbenih materailov...

Vse večja okoljska osveščenost ljudi in želja bivanja v sožitju z naravo sta temeljna razloga, zakaj je lesena hiša tako priljubljena. Poleg tega, da gre za okolju naravno gradnjo, je lesena gradnja tudi človeku prijazna. Bivanje v leseni hiši je prijetno, udobno in varno, saj so Marles lesene hiške in masivne lesene hiše protipožarno in potresno varne. Naše lesene hiše so izdelane iz najboljšega lesa, ki ga pred samo izdelavo hiše primerno kakovostno obdelamo. Na ta način poskrbimo tudi za dolgo življenjsko dobo vašega doma.

Cenik izdelave kvalitetne in estetsko dovršene lesene oziroma montažne hiše

Cena lesene hiše je v primerjavi s klasično gradnjo hiše bistveno nižja, prednosti lesene hiše pa so neštete. Za vse informacije o ceni lesenih hiš, ceniku izdelave lesenih hiš ali hišic vas vabimo, da nas obiščete. Z veseljem vam bomo svetovali pri odločitvi za leseno hišo.